виробник хліба

Відомий виробник хліба у Львові - компанія "Хліб-Трейд" - продовжує активно розширювати географію продажу популярної хлібобулочної продукції по всій території України.

Випуск продукції під торговою маркою «Просто Добрий Хліб» розпочався ще в 1996 році, коли керівництвом компанії було ухвалено рішення про виробництво якісних хлібобулочних виробів, які би кардинально відрізнялися від аналогів конкурентів.

Створюючи новій продукти, фахівці фірми вивчали попит і відгуки покупців, втілюючи на практиці їхні побажання та пропозиції. Більше 20 років підприємство успішно виробляє якісну продукцію, щороку розширюючи свій асортимент. За цей час було розроблено і створено безліч власних оригінальних рецептів, за якими випікається хліб «Бездріжджовий», «Буковинський», «Горіховий», «На молоці», «Здоров'я» та інші.

Принципи роботи компанії

Головними відмінними рисами виробника хліба у Львові, який випускає продукцію під ТМ «Просто Добрий Хліб», є наступні правила:

  1. Дотримання нормативів і прийнятих стандартів. Випуск продукції здійснюється чітко за діючими положеннями, нормативи яких вказані на кожній упаковці.
  2. Вивчення ринку та аналіз зібраних даних, спрямований на підвищення якості продукції.
  3. Регулярний пошук нових рецептур та адаптація їх під попит споживачів.
  4. Соціальна відповідальність. Компанія бере активну участь у громадських заходах і в 2005 році заснувала, регулярно організовує та проводить Свято Хліба, на яке збираються чимало містян і численні гості.
  5. Розширення асортименту. На підприємстві постійно оновлюється і розширюється асортимент готової продукції, яка стає затребуваною покупцями
  6. Впровадження пропозицій щодо поліпшення якості хлібобулочних виробів.

На підприємстві утворився і працює колектив однодумців-професіоналів, кожен з яких вкладає душу в улюблену справу протягом всього часу діяльності компанії.

Історичні дати виробника хліба у Львові

У лютому 1996 року було засновано ТОВ «Хліб-Трейд» і розпочато виробництво хлібної продукції під маркою «Просто Добрий Хліб». Вона мала кардинальні відмінності від звичного «заводського» хліба як за своїм зовнішнім виглядом, так і за смаком.

У вересні 2000 року на виробничих потужностях м. Новий Розділ розпочато випуск нової продукції - кондитерської соломки «Піколо» з використанням сучасної рецептури та європейського обладнання.

На початку 2008 року компанія вступає в «Гільдію приватних пекарів та кондитерів Львівської області» і сьогодні є активним учасником цієї громадської організації.

У вересні 2008 р. у м. Львові запускається нова лінія з виробництва кондитерської продукції торгової марки «Добре печиво», під якою зараз виготовляється до 40 найменувань різноманітного печива з відмінними смаковими якостями, яке користується неабияким попитом серед споживачів - як за родинним столом, так і в офісах великих підприємств, серед яких може бути і провідний український виробник сухофруктів, і приватний психолог у Києві, державні установи та навчальні заклади тощо.

Початок жовтня 2010 року став датою впровадження системи управління ISO 9001, яка дозволяє в автоматичному режимі відслідковувати якість та дотримання нормативів на всіх етапах виробництва.

У лютому 2013 року компанія почала випускати зернові хлібці «Піколо», надавши споживачам здорову і хрустку альтернативу звичайному хлібу. У липні цього ж року запускається лінія з виробництву вірменського лаваша.

У грудні 2016 р. компанії видається сертифікат безпеки харчової продукції міжнародного зразка. В середині 2017 року фірма починає випуск виробів під маркою «Добра грiнка».

Сьогодні виробник хліба у Львові запрошує до співпраці всіх, хто зацікавлений придбати хліб оптом з метою подальшої реалізації продуктів бренду «Просто Добрий Хліб».

Команда висококласних професіоналів, зв'язатися з якою можна за телефоном у Львові (032) 245 84 06 , пропонує своїм партнерам широкий асортимент якісних виробів, довгострокові стосунки на взаємовигідній основі та бездоганну роботу з виконання умов договору й організації доставки продукції.