Краща піца Львів, а також різноманітні, смачні страви італійської, японської кухонь можна скуштувати в ресторані Origami.

Замовте на сайті ресторану із запропонованого меню будь-яку улюбленустраву. І ви станете постійним відвідувачем цього унікального закладу.

Рисова локшина. Свіжі овочі. Фрукти. Різноманіття морепродуктів. Салати. Оригінальні суші. Роли - підкорюють відвідувачів закладу особливим, незабутнім, яскравим смаком.

Подаруй собі настрій

Хочете поспілкуватися з друзями? Мрієте усамітнитися для романтичної вечері? Бажаєте пообідати в спокійній обстановці, щоб бути подалі від набридливої суєти мегаполісу?

Кращого місця, ніж львівський ресторан «Орігамі» годі й шукати. Ресторан користується надзвичайною популярністю серед постійних і нових клієнтів.

Смачна, якісна їжа, приготована за унікальними рецептами гастрономічних хітів японської, італійської кухні, давно перестала, бути дивиною для жителів і гостей Львова.

Цей дивовижний заклад, в якому варто побувати, нагодує смачними стравами вишуканої кухні. Подарує настрій і радість спілкування.

Готують з якісного. Свіже

Всі страви свіжі. Їх готують досвідчені кухари ресторану. Страви тільки що приготовленої для клієнта їжі не тільки підкорює своїм естетичним зовнішнім виглядом. Але і володіють безперечними перевагами:

Корисні при будь-якій дієті.

Незвичайно поживні.

Збалансовані за складом.

Їх люблять і дорослі і діти, так як по харчовим властивостями задовольняють вимоги гастроентерологів.

Орієнтуйся легко у меню

У ресторані Орігамі проводяться різноманітні акції. Тут можна замовити, з доставкою додому або в офіс, будь-які новації, а також фаст-фуд, страви високої гастрономії. Десерти. Напої.

Наприклад, дуже смачні супи. Піцу на будь-який смак, склад якої можна вибрати в розділі «Новинки».

А ще унікальні салати з морепродуктів. З восьминогів. Мідій. Салати «Чука» або з редису дайкон. Краба під сирним або імбирним соусом. І багато іншого.

Велике меню з описом складу фірмових страв, фото, пропонованих оригінальних страв, розміщене в каталозі на сайті ресторану, допоможе клієнтам легко зорієнтуватися в замовленні.