Друк на Blueback

Без реклами неможливо уявити ефективний розвиток бізнесу. Одним з найбільш затребуваних рекламних інструментів можна однозначно вважати бігборди і різні постери. Тут дуже важлива якість друку, яка використовується для створення рекламних плакатів. Вони виконуються на спеціально розробленому для цього крейдованому папері blueback. Такий друк замовляють різні компанії. Зокрема, ефективна реклама може знадобитися і притулку для тварин – сайт ams.net.ua/, який дуже потребує сторонньої допомоги.

Папір BlueBack відрізняється високою міцністю, тому створені на його основі плакати здатні прослужити досить довго. Мало того, оборотний блакитний шар такого паперу дозволяє максимально точно відображати всі відтінки зображення. Також завдяки цьому наступний постер можна просто накладати на попередній, і він не буде просвічуватися. Це дуже зручно, оскільки дозволяє знизити витрати на розміщення бігбордів та інших рекламних постерів.

Оскільки папір спеціально створений для рекламногодруку, він має цілу низку спеціальних характеристик. Перш за все він дуже щільний і матовий, не боїться впливу сонячних променів і температурних перепадів,забезпечує чудову передачу кольору. Тому можна з певністю сказати, що це найкращий вибір, і такий папір найкраще підходить для друку рекламних плакатів, бігбордів і деяких інших рекламних носіїв.

Оскільки папір Bluebac відрізняється цілком доступною ціною, готовий рекламний друк теж обійдеться замовнику недорого. Відповідно, з'являється можливість непогано заощадити і на всій піар-компанії або ж зробити її на виділені гроші ще більш ефективною.