Доставка їжі додому або в офіс - сьогодні ця послуга користується великим попитом. Навіть певна вартість за безпосередню доставку страв не бентежить клієнтів. А вже тим більше, коли вона пропонується закладом громадського харчування в якості бонусу. Кебаб Львів - мережа ресторанів під назвою «I love kebab» пропонує не просто доставку фаст-фуду. Тут, як видно з назви, готують різні види традиційної турецької м'ясної страви «кебаб».

Особливості приготування

Головною відмінною рисою процесу створення страви «м’яса в лаваші» є, так звана, вертикальна прожарка головного інгредієнта. Саме при такому способі зберігаються його соковитість та аромат.Для підсилення смаку додаються виключно свіжі овочі йщойно приготованісоуси.Завдяки такому підходу у «I love kebab» страва, у будь якому виді, смачна, апетитна, свіжа.

Вартість її в даноїресторації дуже приваблива. А тому за два роки існування клієнтська база набрала вже понад тисячу вдячних шанувальників-гурманів.

Шаурма - один з видів кебаба. Класичне назва цієї страви - Донара-кебаб, в перекладі з будь-якої східної мови - «м'ясо, щообертається». В «I love kebab» можна замовити шаурму з різною начинкою, різного розміру. Компанія гарантує доставку в будь-яку точку міста протягом години. При цьому блюдо зберігає свою свіжість, залишається гарячим. Так що будь-який обід або вечеря, вдома чи в офісі буде ситноюта приємною у всіх відносинах.

Як зробити замовлення?

По-перше, слід визначитися з різновидом страв, які хочеться скуштувати: білий, чорний, відкритий, вегетаріанський, розмір і вид м'яса (курка, свинина, і так далі).

Мережа ресторанів «I love kebab» охоплює кілька міст України. У неї входять Львів, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ. На офіційному сайті компанії в розділі «Контакти» можна ознайомитися детально з інформацією про кожний заклад. Тут є адреса, телефони, електронна пошта, навіть схема проїзду. Щоб замовити додому або в офіс доставку шаурми досить заповнити тут же електронну форму і натиснути кнопку «відправити».

Подробиці замовлення є можливість обговорити з оператором, зв'язавшись з ним за вказаним на сайті телефоном.