Багато хто не розуміє наскільки важливо з дитинства одягати дитину не тільки зручно і практично, а й красиво. Великий вибір дитячого одягу формує смак дитини, його само сприйняття. Якщо з дитинства дитина звикла виглядати відповідним чином - це залишиться з ним на все життя. Найчастіше від першого враження багато залежить. Тому вміння правильно поєднувати речі, підбирати свій гардероб і виглядати презентабельно - дуже важливо для самовідчуття, сприйняття Вас іншими і для досягнення Ваших цілей.

Вишиванка для хлопчика.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина з дитинства цікавився культурою своєї Батьківщини, національними традиціям, пишалася своїм корінням, українська вишиванка допоможе Вам у цьому. Адже, це - символ національної гордості, символ наших предків, мужності, українського козацтва. Крім того, в узорах національної української вишивки зашифровані символи, які працюють як оберіг для дитини або приносять удачу та інше. Наприклад, символи води і сонця уособлюють материнський і батьківський обереги.

Вишиванку надягають на святкові заходи, а також урочисті події, шкільні свята... На свято вся родина може вбратися у вишиванку. Також - це ознака єдності, почуття ідентифікації себе із дорослою людиною.

Вишиті сорочки чоловічі виготовляють з натуральної тканини, тому для дитини, в першу чергу це комфорт і практичність.

Що ж стосується того, з чим носити вишивану сорочку хлопчикові - все, що сказано вище про чоловічі сорочки стосується й дитячого вбрання.

Від недавна традиції наших предків набули популярності і традиційне українське вбрання стало актуальним і в наш час, як серед молоді так і людей похилого віку. Особливо ошатно і красиво у вишиванках виглядають діти. Всі вишиванки начебто між собою схожі, проте, кожна неповторна. Адже в узорах зашифровані символи, які мають незвичайну силу і які прийшли до нас з далекого минулого. Кілька століть тому вважалося, що візерунок-оберіг на ній може захистити дитину від злих думок і пристріту. Символи захисту, як правило, вишивалися хрестиком. На вишиванках для дівчаток візерунок, вишитий гладдю - це здатність дівчат згладжувати кути в гострих ситуаціях, здатність до компромісу. Дівчатка в цьому одязі виглядають по-особливому ошатно і яскраво.

Вишиванки для дівчаток.

Вишиванка для дівчинки - це не просто вишуканий одяг. Він прививає дитині любов до своєї Батьківщини, національну культуру, а також жіночність і хороший смак.

Дівчинка у вишитій українській сорочці виглядатиме урочисто на будь-якій події. Особливо в поєднанні з вінком або шпилькою з квіткою у волоссі.

Окрім цього, в традиційних орнаментах вишивки прихований унікальний зміст, що слугує як оберіг, тому така сорочка також служить охоронним амулетом для дитини. Візерунок, вишитий гладдю, це здатність дівчинки до компромісу, вміння долати конфлікти.

Вишиванка з натуральних тканин, льону, бавовни або шовку - зручний, практичнний і красивий одяг для Вашої дитини.