Ведення любого бізнесу потребує багато сил, енергії та коштів. Правильно побудований процес завжди приносить великий прибуток, а бізнес таким чином процвітає. Варто зазначити, що готельна сфера – це надто конкуруюча ланка бізнесу, яка потребує використання передових технологій. Саме тому, не рідкістю сьогодні являються комп'ютерні програми для готелів замовити які можна в компанії «OtelMS».

Що це за компанія?

«OtelMS» - це фірма, яка допомагає будь-якому готелю автоматизувати внутрішні процеси, та збільшити кількість онлайн-продажів, завдяки спеціальному програмному забезпеченню. Компанія працює в даній сфері з 2013 року, а її роботою задоволені понад 2000 постійних клієнтів. «OtelMS» пропонує своїм клієнтам три компоненти для створення успішного і прибуткового готельного бізнесу, а саме:

  • Channel Manager OtelMS, що допомагає автоматизувати продажі онлайн. Завдяки цьому сервісу збільшиться кількість продаж, система слідкуватиме за бронюванням номерів та актуальною ціновою політикою.
  • HMS OtelMS – це система, яка зберігає звітність, історію бронювань та заселення, що істотно полегшує управління готелем.
  • Модуль бронювання для сайту, який дозволить клієнту на площадці готелю забронювати і оплатити номер. Дана система також підходить для соціальних мереж, що суттєво збільшує кількість прямих продаж.

Чому варто співпрацювати саме з «OtelMS»?

  • компанія пропонує кожному клієнту надійне програмне забезпечення та якісні послуги;
  • «OtelMS» пропонує доступні тарифи для своїх клієнтів, а перший місяць ви отримуєте в користування безкоштовно;
  • ви можете вести свій бізнес з любого сучасного гаджета, при цьому перебуваючи в любій точці світу;
  • компанія «OtelMS» пропонує інноваційну систему, яка допоможе зробити ваш бізнес успішним і прибутковим.

По матеріалам: https://www.otelms.com/ua