На сьогоднішній день доставка їжі додому є популярною послугою. Доволі часто після повернення з роботи немає сил готувати собі вечерю. Щоб не бути голодним, слід перейти на сайт https://dominos.ua/uk/kyiv/, та замовити собі піцу. Піцерія в Києві Domino’s відома в багатьох країнах світу, тому можна не сумніватися в бездоганному обслуговуванні. Кияни мають змогу, як відвідати пі церію поблизу себе, так і замовити доставку до свого дому. Взимку доволі часто нема бажання виходити на вулицю через морозну погоду, тому можливість швидкої і безкоштовної доставки дуже радує.

Як обрати собі піцу?

Асортимент страв не надто різноманітний, адже спеціалізацією закладу є саме піца. А от по ній вибір неймовірно широкий. Тут можна знайти піцу з м’ясом, ковбасою, беконом, тунцем, куркою, різними сортами сирів, шинкою, цибулею, огірками. Також є велика кількість різноманітних соусів, які дозволяють додати страві пікантності. У меню можна знайти піцу на будь-який смак. Якщо ж захочеться додати щось своє, то це завжди можна зробити під час оформлення остаточного замовлення. Також є можливість скористатися конструктором, та створити повністю власну піцу, додавши свої улюблені інгредієнти. Це дуже просто, тому за часом знадобиться усього кілька хвилин.

У Domino’s під час оформлення замовлення клієнт має можливість обрати малий, середній чи великий діаметр піци. А також можна самостійно вказати, яке тісто слід використати під час приготування. Стандартне тісто буде доволі пишним, тому таку піцу доволі часто називають американською. Якщо є бажання отримати традиційну італійську піцу, то треба вибрати відповідний ти тіста. Воно буде дуже тонким, та майже невідчутним на фоні начинки. А ще у Domino’s відносно недавно додали можливість отримати стандартне тісто з нестандартними бортами. Туди під час формування можуть завернути сил Філадельфія, який розплавиться під час запікання. А ще можна обрати борт хот-дог і тоді туди завернуть сосиску, яка запечеться у тісті.

Стосовно цін не можна сказати, що Domino’s є дешевим закладом. Але переважна більшість представлених позицій дуже смачна. Також слід відмітити різноманітний асортимент піци, тому усі гурмани залишаться задоволеними. Дуже зручно, що можна при оформленні замовлення вказати конкретну дату і час, а не отримати страву лише саме зараз. На сайті є можливість у реальному часі слідкувати за статусом свого замовлення, щоб знати, коли кур’єр вже відправиться за адресою. Піцу слід вживати, поки вона гаряча, тому треба, щоб усі зібралися за столом заздалегідь.