Сьогодні дуже популярна така послуга, як доставка додому їжі з ресторанівта кафе. Це зручно й вигідно. Людина, яка не має достатньо часу на приготування їжі, заготівлю та придбання продуктів, вільно може скористатися телефоном або інтернетом, щоб смачно пообідати чи повечеряти без відриву від роботи або відпочинку.

Східна кухня користується високим попитом в Європі вже давно. Страви ці корисні, адже в них міститься безліч різних морепродуктів, багатих на важливі вітаміни і мікроелементи. Кафе-бар катана доставка суші Львів надає всім любителям східної кухні послугу безкоштовно. Тут широкий асортимент, який задовольнить запити і смакові переваги навіть найвибагливіших і вимогливих гурманів.

Щоб в повноті насолодитися смачним обідом, сніданком або вечерею потрібно на віртуальній вітрині вибрати на свій смак сети та роли. Після цього зателефонувати по люб'язно наданим телефонаму відповідному розділі сайта суші-бару «Katana». Кур'єри доставлять замовлення не тільки по місту, але навіть в будь-який куточок області. При цьому гарантується не тільки швидка доставка, але збереження свіжості кожного блюда.

    В асортиментному переліку бару є такі пропозиції:
  • Каліфорнія;
  • Філадельфія;
  • Чорний, Білий та Червоний Дракон;
  • порційний Нигири;
  • хосомакі;
  • роли для великих і малих компаній, приготовлені за оригінальними рецептами шеф-кухаря «Katana».

Є ще маса переваг замовлення в даному суші-барі ролів й сетів з доставкою до офісу або дому. По-перше, якщо раптово нагрянуть гості, не доведеться турбуватися про те, чим їх нагодувати. Набравши номер кафе, зробивши замовлення в найкоротший термін, стіл буде накритий найвишуканішимий апетитними стравами східної кухні.

По-друге, при авралі на роботі не потрібно нікуди виходити, шукати їжу. Адже «Katana» здійснює доставку в будь-яке зручне для клієнта місце, в тому числі прямо в офіс.

По-третє, крім сетів і ролів тут можна замовити різні салати, улюблені освіжаючі напої (кока-кола, фанта, спрайт).

І останнє, до замовлення обов'язково безкоштовно додаються імбир, васабі та соєвий соус, щоб зробити страви ще смачнішими.