Зловживання алкогольними напоями може призвести до тяжкогозахворювання – алкоголізму. Ця хронічна хвороба розвивається, зазвичай, поступово та проходить декілька стадій. Якщо її не лікувати має смертельні наслідки. Слід пам’ятати, що на різних етапах лікування алкоголізму ціна може бути не однаковою, деколи, зовсім незначною в порівнянні з існуючою проблемою. Підтвердження цьому - доволі демократична цінова політика центру «Принцип+», що знаходиться в Івано-Франківську.

Хвороба нищить людину буквально з усіх сторін. Відбувається деградація особистості,руйнуються практично всі життєві сфери, втрачається здоров’я. Більшість залежних не вважають себе хворими, тому турбота про їхній стан лягає на плечі близьких і рідних.

Відповідне комплексне лікування алкоголізму усіх стадій (при потребі анонімно)проводить команда професіоналів: досвідчені, уважні лікарі-наркологи, психотерапевти, консультанти з хімічної залежності, інший медперсонал. Клініка має інноваційне обладнання, достатній досвід боротьби з різними видами залежності.Застосовуються найпередовіші методики лікування. Всі перераховані складові забезпечують те, що переважна більшість має позитивний результат після проведення терапії.

На сайті центру в рубриці «Контакти» вказано номери телефонів, адреса електронної пошти, адреса клініки. В режимі онлайн заявки приймаються цілодобово. Завдяки онлай-зв’зку можна отримати безкоштовну консультацію лікарів-професіоналів. Відповідь на будь-які питання надається також в телефонному режимі. Звернувшись вчасно до клініки, рідні та близькі зможуть відвернути неминучу трагедію, повернути дорогу людину до повноцінного життя.

За матеріалами сайту центра реабілітації https://pryntsyp.if.ua/alco-treatment/.