У кожного народу є власні традиції, які переходять від батьків до дітей і відображаються в сучасних реаліях. Для України однією з таких традицій є національна вишивка. Вона має тисячолітню історію, неодмінно виступаючи в якості оберега, захищаючи рід і його спадкоємців від всякого зла. Наприклад, на чоловічих національних сорочках прийнято розшивати спеціальними захисними орнаментами воріт і манжети. Приблизно так само виглядає і вишиванка для хлопчика, який за визначенням є продовжувачем роду. Кожен візерунок в ній несе особливий сенс. Вишита сорочка є свого роду оберегом, що захищає хлопчика від недобрих людей і різних хвороб, зміцнює його і відкриває серце для любові.

Де купити якісну вишиту сорочку для хлопчика?

Сьогодні вишиванки користуються неймовірною популярністю. Це символ українського народу, його своєрідний оберіг. Тому ставитися до вибору вишиванки потрібно з усією серйозністю. Звернути увагу доведеться на якість полотна, з якого виготовлена сорочка, колірну гаму, в якій виконані візерунки і, звичайно ж, на самі візерунки.

Традиційна вишиванка повинна бути виготовлена з натурального полотна - бавовняного або льняного, а нанесені на неї візерунки повинні нести певне смислове навантаження. Наприклад, у вишитих сорочках для хлопчиків дуже часто можна зустріти зображення листя і квітів, що символізує процвітання роду і його багатство. Листя дуба і гілочки калини означають батьківську силу і материнську любов.

Якісні і неймовірно красиві вишиванки, зроблені умілими руками майстринь з натуральних тканин і вишиті в точній відповідності з національними традиціями, можна придбати в інтернет-магазині EthnoModern, сайт ethnomodern.com.ua. Нанесені на сорочку вишиті візерунки стануть для хлопчиків справжнім оберегом.

Сьогодні українська вишиванка завоювала неабияку популярність у всьому світі. Вона навіть стала частиною гламурної моди і нерідко використовується при створенні колекцій одягу від найвідоміших світових дизайнерів. Тому так важливо залучати до національної культури своїх дітей, одночасно оберігаючи і захищаючи їх за допомогою найдавніших символів роду.