Враховуючи невисоку якість дорожнього покриття, часте перенавантаження вантажівок, виникають несправності, які потрібно виявити та ліквідувати якомога швидше. Серед несправностей, які найбільш характерні саме для вантажних автомобілів – несправності ходової частини, рульової системи, неполадки з вихлопною системою. Часто виникає питання нерівномірного зносу вантажних шин, це теж суттєва проблема для водія. Аби усунути ці несправності, необхідний якісний ремонт, який зможуть надати лише кваліфіковані автомеханіки на станціях техобслуговування. Власне, під час ремонту виникає дуже важливе питання: де купити запчастини за вигідною ціною? Якщо ви шукаєте запчастини до вантажних автомобілів, - у цьому Інтернет-магазині ви знайдете найкращі пропозиції. Порівнявши ціни, ви побачите, наскільки вигідніше купувати онлайн. У компанії Азімут вам зможуть запропонувати амортизатор капота на DAF (050.157) за вигідною ціною, а також дозуючий модуль DAF (444011023) та великий асортимент інших запчастин для вантажівок.

Магазини з широким асортиментом запчастин

Одразу наведемо приклад магазина, з яким зручно співпрацювати. Азімут – це один з найкращих Інтернет-магазинів, який пропонує широкий асортимент запчастин за дуже вигідними цінами. Тут представлений широкий асортимент запчастин до вантажних автомобілів, у тому числі Iveco EUROCARGO, EUROTECH MH, MAGIRUS, STRALIS, TRAKKER та ін. Чим ширший асортиментний ряд магазину, тим зручніше з ним співпрацювати. Не завжди зручно купувати один необхідний товар онлайн, а інший шукати у звичайних магазинах чи чекати, доки він з’явиться на СТО. Саме тому варто обрати той Інтернет-магазин, де ви щоразу зможете купувати все необхідне для ремонту вантажівки. До того ж, ціни при купівлі онлайн значно вигідніші.

Як працює доставка? Нюанси з оплатою

Якщо товари є наявними на складі, то отримати їх ви зможете впродовж 1-3-х діб з моменту замовлення. В основному, доставка відбувається через транспортні компанії, які розвозять товар по всій країні. Таким чином, Ви швидко зможете отримати стартери VALEO, CARGO, BOSCH, LAUBER, DT, FEBI, а також підібрати за вигідною ціною інтеркулери THERMOTEC, Nissens, Valeo, NRF, HELLA, DT. Компанія Азімут пропонує для своїх клієнтів максимально швидку доставку запчастин до вантажних автомобілів, а також до автобусів. Оплата здійснюється за допомогою безготівкового розрахунку або післяплатою.