Бажаєте купити дійсно якісне і зручне житло? Тоді варто скористатись пропозицією від компанії «Інтеграл-Буд», яка заснована була у 2003 році у Львові. На сьогоднішній день вона являється однією із найбільших девелоперських компаній у країні. За час свого існування вона досить стрімко розвивалась на ринку будівельних компаній України.

Більш ніж 70 реалізованих проектів комерційної і житлової нерухомості у різних містах країни говорить про те, що можна сміливо купувати квартири в києві та інших містах країни, які будуть відповідати вимогам кожного покупця.

Будівництво житлових об’єктів

На кінець 2017 року компанія займається будівництвом житлових комплексів, сумарна площа яких складає приблизно мільйон квадратних метрів. Лиш у столиці України ведуться роботи по будівництву одинадцяти великих житлових комплексів. Серед них відомі житлові комплекси, назви яких Нивки-Парк, Яскравий, Володимирський, Сирецькі сади, Яскравий, Паркові озера, Озерний гай Гатне і так далі.

Компанія «Інтеграл-Буд» входить у трійку самих надійних і найбільших забудовників у нашій країні, а також займає перше місце поміж недержавних будівельних компаній. На 2017 рік «Інтеграл-Буд» планує ввести в експлуатацію більш ніж 250 тисяч квадратних метрів житла, серед яких будуть пропозиції від економ і до комфорт класу у Києві. Це дозволяє кожному придбати саме той вид житла, який йому буде підходити найкраще по всім параметрам.

Комфорте житло за помірну ціну

За усі роки існування компанія «Інтеграл-Буд» будувала усі об’єкти у зазначені строки, що являється досить важливою умовою для багатьох клієнтів, котрі вкладають кошти у будівництво ще до того, як готове житло буде здано в експлуатацію. Будівництво усіх житлових комплексів відбувається із повноцінною інфраструктурою, де є зони відпочинку, дитячі садочки, магазини, аптеки і так далі.

Якщо ви мрієте про дійсно якісне житло, яке покращить рівень вашого життя і допоможе стати власником недорогої і комфортної квартири, тоді пропозиції від компанії «Інтеграл-Буд» стануть кращим рішенням. Обирайте гідний рівень життя і найкращі умови покупки!