Прайс – чекери – це спеціалізоване торгівельне обладнання, що встановлюється для швидкого зчитування штрих – коду на товарі для отримання інформації відносно його ціни самостійно покупцем, без допомоги продавця, безпосередньо в торгівельному приміщенні. Це зручно, практично, особливо у великих гіпермаркетах, де працівники магазину не мають можливості вчасно виставляти цінники на товар. Щоб дізнатися ціну, потрібна наявність лише штрих – коду.

Характеристика, використання

Прилад надає ще одну можливість для покупця – самостійно перевіряти стан конусного рахунку, кількість нарахованих балів, наявність знижок та акцій. Пристрій працює від електрики, обладнаний сенсорним екраном і сканером штрих – коду.

Сучасне обладнання може працювати з різними операційними системами, переважно використовують версію Microsoft Windows. Прайс – чекер має внутрішню пам'ять, скануючий пристрій та додатки, що прискорюють його роботу.

Де встановлюють

Вказані пристрої встановлюють у торгівельних приміщеннях для організації самообслуговування клієнтів:

  1. Універмаги
  2. Торгівельні центри
  3. Гіпермаркети
  4. Супермаркети

Додатково прайс – чекери можуть показувати акційні пропозиції, різноманітні відео ролики та ілюстрації для залучення клієнтів.

Переваги

Більшість покупців не любить, коли до них підходить продавець і пропонує свою допомогу. Клієнти прагнуть самостійно обрати товар без будь-чиєї допомоги. В зв’язку з цим, прайс – чекери є незамінними інформаторами і мовчазними помічниками, що значно економить сили персоналу та покращує якість обслуговування.

Дані пристрої також відрізняються мобільністю. Таке обладнання можна встановити на будь – якому місці, зручному для користування покупцями. Для монтажу не потрібно спеціальної підготовки - досить поставити пристрій на полицю та закріпити його.

Технології сканування

Прайс – чекери можуть мати різноманітну систему зчитування штрих – кодів. Найбільш практичними та ефективними є:

  • лазерний

  • 2D (двомірний)

Лазерний сканер здатний мгновенно зчитувати штрих- код на будь – якій відстані. Він простий у користуванні, так що будь –хто зможе швидко освоїти роботу такого приладу.

Двомірні 2D сканери штрих – коду можуть розпізнати QR – коди. Сучасні технології зчитування дозволяють легко сканувати всі види графічних зображень.

В магазині «Технолоджик» Ви зможете придбати прайс – чекер за найкращою ціною в Україні! Ми пропонуємо торгівельне обладнання від світових виробників.