Розладами зору на сьогоднішній день страждає велика кількість людей. Сюди відноситься і косоокість, яка виражається у тому, що очі дивляться у різному напрямку. Косоокість може бути горизонтальною та вертикальною. При горизонтальній очі можуть бути відхилені до носа або до скронь. Такий дефект може проявлятися постійно, а також періодично. Це викликає неприємний естетичний ефект, а також порушення бінокулярного зору.

Процес лікування косоокості

Процедура лікування косоокості може здійснюватися різними методами. Це може бути оптична корекція, апаратні методи, хірургічне втручання, а також методики, які допомагають розвинути бінокулярний зір. Важливо відмітити, що операція косоокості в представленій клініці проводиться кваліфікованими спеціалістами, кращими хірургами з великим досвідом.

Хірургічне втручання

  • В дитячому віці при складних ступенях захворювання;
  • у дорослому віці;
  • при парезі, паралічі окорухових м’язів;
  • двоїнні в очах в результаті наявності косоокості;
  • при травматичній косоокості.

Якщо говорити про протипоказання, то до них відносять алергію на анестезійні препарати, півроку після перенесеного інсульту, на час тяжкої хвороби. Звернутись до кваліфікованих лікарів можуть пацієнти із усієї країни. Для людей пільгових категорій діють особливі умови, а ціни на всі послуги цілком доступні.

Звернувшись у клініку zir.clinic, кожен пацієнт може отримати якісну консультацію спеціаліста відносно лікування тої чи іншої проблеми, пов’язаної із косоокістю. Відшукати більше інформації та дізнатись подробиці на сайті zir.clinic можуть користувачі інтернету в любий зручний час.

Процедура діагностики

Діагностика відбувається у декілька етапів. Спершу збирається анамнез, оцінюється зовнішній вигляд пацієнта, перевіряється гострота зору, проводяться біометричні та рефракційні дослідження. При виявленні паралітичної косоокості потрібно проконсультуватись із неврологом, пройти додаткові обстеження.

Що стосується вартості лікування, то вона буде залежати від віку пацієнта, причини виникнення косоокості, ступені вираженості захворювання, особливості будови ока. Так само кінцева вартість буде формуватися залежно від тривалості курсу лікування у кожному індивідуальному випадку. Звертайтесь тільки до кваліфікованих фахівців, які допоможуть вирішити вашу проблему ефективним сучасним методом.