Дерево - самий екологічний і добротний матеріал для будівництва. Про це знає сьогодні навіть дитина. Але цей матеріал схильний до негативного впливу атмосфери і природи (опадів, що висушують, сонячного тепла, комах-шкідників), а тому потребує якісного захисту. З цього й висновок: антисептичний засіб для деревини є найбільш простим і раціональним вирішенням проблеми під час будівництва будинку або лазні з натурального дерева.

На сайті ҐОНТА можна придбати якісний антисептик, при обробці дерева яким буде забезпечений 100% -вий захист матеріалу від шкідників, утворення й розвитку грибка, цвілі, та руйнівного впливу вологи.

Переваги застосування антисептика

ҐОНТА є офіційним представником швейцарської компанії LONZA в Україні.

    Купуючи фірмові захисні засоби Lonza Wood Protection для деревини стають очевидними такі факти:
  • швейцарська якість продукції, а значить вже не доведеться сумніватися в надійності і абсолютному захисту деревних матеріалів і споруди в цілому;
  • підвищена стійкість обробленої деревини до вогню, отже, зведення до мінімуму рівня небезпеки самозаймання будинку;
  • вологостійкість також підвищується до максимуму при обробці фірмовим захисним засобом;
  • деревна морозостійкість після обробки досягає максимального рівня;
  • відбувається освітлення деревини і зберігається на тривалий термін її зовнішня естетичність.

Все це забезпечується завдяки ідеальній формулі деревного антисептика від LONZA. Вся фірмова продукція гарантовано відповідає найжорсткішим європейським вимогам і ГОСТам. Крім того, вона знаходиться на вершині рейтингів світової деревообробної галузі.

Придбати продукцію можна через сайт, зробивши заявку по телефону.