Будь-яке мистецтво об'єднує навколо себе одержимих і натхнених людей. Компанія KyivGallery є однією з провідних галерей сучасного українського мистецтва. На її офіційному порталі https://kyiv.gallery/ розміщена докладна інформація про саму галерею, умови розміщення своїх творів, а також про спосіб їх доставки і оплати. Українські автори можуть тепер показати власні твори мистецтва, надати можливість їх придбати і прикрасити ними своє житло. Адже, мистецтво приносить в наше життя надзвичайно яскраві і позитивні почуття, допомагає висловити накопичені емоції.

Онлайн - галерея має зручний і простий алгоритм пошуку. Вся колекція розділена на основні напрямки: картини, скульптури і пошук авторських робіт на прізвище скульптора або художника. Колекція галереї складається майже з трьох тисяч картин, понад шістдесяти сучасних авторських скульптур і представлена ста чотирнадцятьма українськими вже популярними і новими авторами. Пошук скульптурних творів мистецтва можна здійснювати за вибором матеріалу виготовлення і по предпочитаєому жанру. Деякі поціновувачі мистецтва люблять прикрашати оселю фігурками тварин, інші вважають за краще тематичні композиції з бронзи, каменю, дерева, кераміки або гіпсу.

Картини в техніці батик, виконані художницею Ларисою Лукаш на шовковому полотні, дуже колоритні і мальовничі. Не дивлячись на простоту сюжетів, картини вражають своєю ліричністю та ніжністю. Полтавська художниця перенесла на тканину казкові сюжети з собачками і котиками, птахами та іншими тваринами, доповнивши їх мудрими квітковими композиціями і дивними деревами. Дивлячись на декоративні твори художниці, глядач відсторонюється від злободенних проблем, потрапляючи в світ гармонії і тиші. Ларис Лукаш постійно виставляє свої роботи на всеукраїнських виставках та за кордоном.