Стандартні пластикові вікна Rehau Euro Design 60 КиївRehau Euro Design 60 - одне з найбільш популярних рішень в питаннях скління квартир. Великий попит на вікна даного типу можна легко пояснити. Rehau Euro Design 60 на всі 100% відповідаю вимогам споживачів щодо показників теплової і шумоізоляції.

На даному етапі саме такий варіант скління є доступним за ціною для більшості покупців, охочих встановити у себе в будинку віконні системи з німецького профілю, що особливо актуально в умовах фінансової кризи в країні.

Фахівці в сфері виробництва і установки ПВХ-вікон рекомендують вибирати недорогі, але якісні конструкції при обмеженому бюджеті. Вікна з трикамерним профілем забезпечать належний рівень тепла і комфорту в приміщенні, але при цьому обійдуться недорого.

Переваги стандартних пластикових вікон Rehau Euro Design 60

Німецькі стандартні пластикові вікна Rehau Euro Design 60 профільними система з трьома камерами від Рехау - це:

  • гладка поверхня без додаткових шорсткостей;
  • стильна геометрія;
  • тривале збереження кольору;
  • хороші показники шумо- і теплоізоляції;
  • два контури ущільнювача;
  • прийнятна ціна.

Робимо правильний вибір

Сучасні віконні конструкції від Рехау відмінно вписуються в будь-який інтер'єр. Ви можете замовити пластикові вікна як для модернового, так і стриманого класичного інтер'єру. Привабливий вигляд без зайвих деталей, лаконічна форма - все це може варіюватися і видозмінюватися залежно від побажань клієнта.

Для тих, хто бажає урізноманітнити інтер'єр і зробити його більш оригінальним, доступні різні колірні рішення. Використання спеціальної декоративної плівки, що імітує натуральне дерево, дозволяє домогтися бажаного ефекту. Замовляючи вікна Rehau euro design 60, ви можете зробити їх головним акцентом інтер'єру або лаконічно вписати в обстановку.

Класичні варіанти віконних конструкцій можуть бути встановлені в будь-яких житлових приміщеннях.

Де використовуються?

Профіль стане відмінним рішенням при склінні будь-яких житлових або нежитлових приміщень. Rehau Euro Design 60 можуть бути встановлені в квартирах, офісах, котеджах, на виробництвах або складах.

У ситуаціях, коли є необхідність встановити довговічні і надійні віконні системи з хорошими теплозахисними властивостями, але бюджет не дозволяє замовити багатоінсценує дорогий варіант, Rehau Euro Design 60 - оптимальний вибір. Такі вікна є найбільш продаваними в країнах Європи і часто встановлюються в Україні.

Стандартні пластикові вікна від компанії ТОВ Хімавто

Виробник першокласних віконних систем з німецького профілю Рехау пропонує кращі ціни на віконні конструкції. У нас ви можете замовити вікна недорого і бути впевненими в їхній якості.

Щодня послугами компанії користуються десятки клієнтів. Нас вибирають, нам довіряють, тому що ми:

  1. працюємо максимально якісно і з гарантіями;
  2. пропонуємо демократичні ціни без накруток посередників;
  3. беремося за замовлення будь-якого рівня складності;
  4. використовуємо в процесі виробництва оригінальний профіль Рехау і фурнітуру, комплектуючі австрійського виробництва;
  5. консультуємо з питань вибору і установки віконних конструкцій;
  6. займаємося виготовленням вікон, а також склінням балконів і лоджій;
  7. виїзд майстра для зняття замірів у нас - безкоштовно;
  8. замовлення будь-якої складності виконуються протягом декількох робочих днів;
  9. гарантуємо швидкий та професійний монтаж фахівцями з великим досвідом роботи.

Пластикові вікна Rehau Euro Design 60 для вашої квартири від виробника - компанії ТОВ "Хімавто", обійдуться недорого, але при цьому стануть відмінним захистом приміщення від холоду. Сміливо замовляйте вікна у нас і ви, не застосовується, зможете оцінити німецька якість за українською ціною.