пил, плями що в'їдаються, застарілий бруд на предметах м'яких меблів вдома практично не піддається повному виведенню без спеціальних засобів і пристосувань для чищення. Щоб впоратися з цими проблемами одночасно варто звернутися за допомогою до професіоналів. Хімічна чистка диванів Львів – це ідеальне рішення для наведення чистоти в своєму будинку або квартирі.

    Професійне чищення м'яких меблів на дому має відразу кілько переважних особливостей:
  • не потрібно розбирання або перевезення громіздких меблів;
  • весь процес виконується акуратно та досить швидко, оскільки використовуються потужні засоби для видалення бруду, спеціальне обладнання;
  • видаляється не тільки бруд і пил з поверхонь диванів, крісел, а й внутрішнє патогенне «життя» (кліщі, та інші мікроорганізми).

Разом з брудом й пилом усуваються всі неприємні запахи. Це особливо актуально, якщо в будинку є тварини, маленькі діти або лежачі хворі люди.

Професійна хімчистка м'яких меблів передбачає кілька етапів: спочатку проводиться дослідження, в ході якого встановлюються види забруднень і визначаються засоби для чищення, потім проводиться сухе чищення, попередня обробка засобами (пре-спрей), екстракція, застосування спецпрепаратів для відмивання хімікатів, сушка.

Фахівці компанії magnus.in.ua займаються не тільки хімчисткою м'яких меблів всіх типів (диванів, крісел, пуфів, подушок, матраців), але і генеральним прибиранням приміщень. Щоб замовити послугу можна скористатися телефоном (номери вказані на сайті). Професійні клінери зможуть виконати замовлення вже наступного дня.

Спосіб оплати послуги клієнт-замовник вибирає самостійно: за допомогою банківської карти або готівки.