Родина – найголовніше в житті кожної людини. А діти – то є скарб для люблячих батьків. Іноді щасливе життя подружжя може бути затьмарене неможливістю мати дітей. Тоді за допомогою слід звернутись у центр здоров'я родини лотоцької. В центрі працюють справжні фахівці ультразвукової діагностики та генетики, які допоможуть вилікувати репродуктивні порушення та безпліддя.

Можливості центру

Медичні фахівці спостерігають за вагітністю, яка ускладнена акушерським анамнезом. Виявляються різні патології плоду, спадкові порушення з високою точністю. Львівська приватна клініка оснащена новітнім обладнанням , персонал надає різноманітні послуги вагітним жінкам , парам, які планують мати дітей, але мають певні проблеми з зачаттям, іншим особам. Центр має високу репутацію серед клієнтів, яка підтверджується багатьма вдячними відгуками.

Кожен клієнт зможе отримати консультацію з:

  • гінекологічної сфери;
  • урології;
  • ревматології, тощо.

Фахівці центру проводять точне ультразвукове дослідження. Тут можна проконсультуватись з генетиком щодо будь-яких відхилень у майбутньої дитини.

В клініці пропонується допомога з усіх питань, пов’язаних з гінекологією. Це може бути діагностика захворювань, профілактика, ефективне лікування.

Висококваліфіковані лікарі допомагають у вирішенні найрізноманітніші проблеми. Це: безпліддя, планування вагітності, гормональні порушення, патології плоду та багато іншого. Кожна жінка повинна розуміти і пам’ятати, що для жіночого здоров’я необхідно регулярно відвідувати лікаря-гінеколога. Завдяки сучасному діагностуванню можна захистити себе та майбутню дитинку від багатьох недугів.

Пріоритетні напрями роботи

Основним напрямом діяльності клініки Лотоціких є виявлення генетичних патологій та їх профілактика. Фахівці клініки докладають максимум зусиль задля того, щоб жінка не хворіла та в неї народився здоровий малюк.

Під час генетичних консультацій жінка спілкується з лікарем-спеціалістом, перевіряється родинний та медичний анамнез, діагностуються спадкові порушення.

Крім того, виявляється схильність до різних хвороб. Інвазивні дослідження проводяться на найсучаснішому обладнанні. Під час неінвазивних методик діагностування хірургічні маніпуляції виключаються. Це є цілком безпечним, як для породіллі, так і для її малюка.