Приватні лікарі у Львові, їх адреси, номери телефонів, перелік фахівців, надані послуги можна знайти на інтернет-ресурсі Likarni.com.

Заходьте на сайт і в пошуковому рядку вибирайте своє місто, а після знайомтеся з переліком приватних клінік, діагностичних центрів. Вибирайте лікаря. Записуйтеся до нього на прийом не покидаючи зручного крісла в своєму будинку, сидячи перед монітором комп'ютера.

Всі міста України, і перелік затребуваних медичних послуг, представлені на сторінках безкоштовного сервісу запису до лікаря. Приємний, зручний і зрозумілий інтерфейс для користувача зроблять пошук фахівця простим і невимушеним.

Гінеколог веде прийом за направленням

Гинеколог це лікар, від якого залежить здоров'я кожної жінки і майбутнього покоління країни. Прийом пацієнтів лікарями цієї спеціалізації здійснюється за попереднім записом, на інтернет-ресурсі Likarni.com.

Саме тут всім пацієнтам пропонується знайти свій населений пункт і підібрати доктора в клініці або в медичному діагностичному центрі, який прийме пацієнта в призначений час, в діючих кініках, медичних центрах країни.

Сервіс який допомагає

Навесні 2018 року, в країні почала працювати реформа нового медичного обслуговування пацієнтів. Компанія має національний характер і працює під девізом: "Кожній сім'ї сімейного лікаря". А незабаром всі медичні послуги профільних фахівців будуть безкоштовними тільки для пацієнтів, які підписали відповідні договори з сімейним лікарем. Отримавши від нього напрямок, можна буде відвідати вузькопрофільного фахівця.

Сімейний лікар виписує лише до лікаря вузької спеціалізації направлення. А пацієнт, який потребує фахові медичні послуги приймає самостійне рішення до кого конкретно, він буде звертатися, записуватися на прийом.