Стрімкий ритм життя та нестабільна політична ситуація не впливає на взаємовідносини та не залишає без уваги представниць прекрасної статі. З сервісом доставки квітів по Львову мами, бабусі, дружини, доньки, співробітниці, та просто чарівні жінки, отримають від чоловіків прекрасні квіткові композиції з нагоди офіційних свят, Дня народження, інших подій чи просто, як знак уваги. Часто букетом квітів вітають першу вчительку, симпатичну однокласницю, вподобану дівчину. Не важливо, що квіти подаруєте не ви, а кур'єр. В цьому є щось загадкове і дуже приємне. Також наш сервіс займається оформленням квітковими композиціями банкетів, випускних вечорів. Живі квіти – незамінна прикраса весілля чи іншого святкового заходу.

Що пропонує наш магазин?

Наша доставка квітів у Львові від Flora24.com.ua розширила перелік послуг, пропонуючи клієнтам, не тільки красиві квіткові композиції, а й невеликі подаруночки. Це можуть бути коробки цукерок або інших солодощів, кошики з фруктами, напоями, невеликі іграшки, повітряні кульки, різні дрібнички. Про те, як зрадіє іменинниця чудовому букету та подарунку, можна дізнатися із кур'єрського фотозвіту. Його можуть вислати замовникові на електронну пошту або через Viber.

Які букети в нас замовляють?

У нас можна просто та швидко замовити доставку квітів у Львів. Для цього потрібно лише вибрати букет на сайті або замовити композицію з будь-яких квітів. Весною багато клієнтів вибирають тюльпани, нарциси, гіацинти, іриси, конвалії, півонії. Влітку попитом користуються волошки, ромашки, жоржини, майори, чорнобривці, гладіолуси, соняшники. В цей час поступають заявки на літні букети, в які входять польові та декоративні квіти, зелені гілочки. Ближче до осені розквітають чудові айстри із різним забарвленням, формою пелюстків, рівнем густоти. Осінніми квітами вважаються хризантеми, що мають різноманітний вигляд та належать до різних видів. Це може бути квітка з густою "шевелюрою" пелюсток рожевого, білого, жовтого, бузкового забарвлення. Селекціонери вивели чудові пухнасті хризантеми, кучно згруповані на гілочці. Вони мають досить презентабельний вигляд в дизайнерському букеті. Цілий рік споживачів доставки квітів по Львову радують троянди з місцевих розаріїв та теплиць, імпортні троянди з ідеальними формами, тепличні лілії, орхідеї. Крім цього, до нас надходять лізіантуси, альстромерії, гербери, кали. Вони мають гарний вигляд та підвищену витривалість.