На сьогоднішній день красива упаковка – це невід’ємна складова будь-якого подарунка, а також продукції преміум-класу. В обох випадках важливо досягти головної мети – зробити яскраве враження і підкреслити винятковість сюрпризу. Як не можна краще для цього випадку підходять паперові крафтпакети з логотипом (нанесення дизайнерського принта).

Завдяки високій якості, широкому вибору розмірів і можливості персонального оформлення, дизайнерські крафтпакети стали дуже популярні як на сімейних і дружніх святах, так і на підприємствах в рамках корпоративних урочистостей. Подарунковий пакет може бути виготовлений з різних папіромістких матеріалів: крафт-папір, крейдований і офсетний папір, дизайнерський папір (ефалін, плайк, імітлін). Тому часто пакети для подарунків можуть називатися по-різному, в залежності від обраного матеріалу для їх виготовлення. Зустрічаються такі назви: паперові пакети, паперові крафт-пакети, пакети з дизайнерського паперу.

На будь-який паперовий крафт пакет ми можемо надрукувати торговельну марку нашого клієнта, логотип або інше зображення.

  1. Мінімальний тираж – 100 крафтпакетів.
  2. Термін виробництва тиражу – 5 робочих днів.
  3. Друк здійснюється однією, двома, трьома, чотирма фарбами з одного боку паперового крафт пакета.
  4. Метод трафаретного друку – шовкографія.
    1. Друк на готових паперових пакетах з ручками.

      Пакети можуть бути різних розмірів і форматів, але в цілому вони являють собою прямокутний паралелепіпед з укріпленим дном і ручками у вигляді петлі. Ручки можуть бути з паперу, шпагату або, найнадійніші, мотузкові. Паперові та шпагатові ручки вклеюються безпосередньо в пакет, а для мотузкових проробляють спеціальні отвори, які часто зміцнюють люверсами. Друк паперових пакетів з логотипом або іншою символікою методом шовкографії здійснюється в наступних форматах:

      • Пакет «крафт» 15x20x8 см
      • Пакет «крафт» 15x40x8 см
      • Пакет «крафт» 18x25x8 см
      • Пакет «крафт» 24x32x10 см
      • Пакет «крафт» 26x34x15 см
      • Пакет «крафт» 33x42x16 см
      • Пакет «крафт» 40x32x13 см
      • Пакет «крафт» 45x40x16 см
      • Пакет «крафт» 44x42x14 см
      • Пакет «крафт» 54x48x14 см
    2. Паперовий крафт пакет з логотипом – плюс до іміджу

      Такий вид пакета стає все більш популярним видом упаковки, що підкреслює імідж компанії. У сучасних умовах розвитку корпоративної етики та ринку рекламних послуг потреба замовити паперові пакети з логотипом збільшується і зачіпає не тільки великі корпорації, але вже і представники малого бізнесу вважають за необхідне виготовлення паперових крафтпакетів з логотипом для різних заходів. Більш того, друк на крафт пакетах – це ще і вигідне вкладення в рекламу. Яскраві дизайнерські пакети високої якості завжди будуть відмінним способом прикрасити дорогу покупку і підтримають репутацію компанії на належному рівні.

      І звичайно ж для того, щоб надати такий ефект на покупця необхідно заздалегідь звернутися в професійну майстерню, яка розробить індивідуальний дизайн і після замовити друк на крафт пакетах. Шовкографія майстерні Malevich, по праву, буде найкращим варіантом для цієї мети. Особливо при друку тиражу до 5000. Саме при такому обсязі найбільш вигідне співвідношення ціни і якості.

      Подарункові паперові крафтпакети з нанесенням барвистих зображень методом шовкографії будуть відмінним рішенням для салону сувенірів, магазину дорогих алкогольних напоїв, в ювелірних салонах і просто для будь-якого, хто бажає прикрасити момент вручення подарунка. Ми обов’язково врахуємо всі Ваші побажання, до того ж, короткі терміни та хорошее поєднання ціни та якості, також залишать яскраве враження від роботи майстерні Malevich.

      Замовити виготовлення паперових пакетів з ручками за телефонами: +38 (067) 621 65 60 и +38 (050) 405 99 70