Літо – час для кейтерингу. Що це таке? Як працює кейтерингова компанія? Які її переваги? Щоб дізнатися про це та більше, ми зустрілися із львів’янами для яких кейтерингова компанія тепер не просто послуга, а спосіб порятунку.

Власник компанії кейтеринг «Вишиванка» розповів про специфіку цієї галузі громадського харчування.

На практиці кейтеринг це не лише приготування їжі, але її доставка, розміщення, обслуговування, сервірування, декорування, оформлення столу, подача напоїв гостям. А якщо мова про дитячі свята – це ще й змога організувати інтерактив, де всі офіціанти перевтіляться в улюблених персонажів із мультфільмів чи книг.

Тобто наша робота полягає і в тому, щоб відчути атмосферу свята та настрій клієнта. Саме від останнього залежить енергетика, яку ми будемо вкладати в їжу та, як обслуговуватимемо захід.

Наша компанія працює вже десять років і ми можемо впевнено говорити, що це не просто робота, а якісне свято, яке завжди з нами.

Ольга (архітекторка)

Щороку я неймовірно хвилююся щодо свого дня народження. В мене завжди море грандіозних планів, достатньо активні друзі та невеличка квартира, де ми не можемо затишно розміститися. Звичні святкування в ресторанах за рік-другий набридли. І ось недавно я вже навіть готувалася до того, щоб відмінити свято.

Однак, за добу до дня народження наткнулась на оголошення в Інтернеті «Кейтирингова компанія» і вирішила, що варто спробувати. Подзвонила до них на гарячу лінію. Виявилося свято можна перенести в парк, а на підготовку достатньо всього лише кілька годин.

Власник компанії «Кейтеринг Вишиванка» про відсутність обмежень

Правда про кейтерингові компанії в тому, що ми завжди підлаштовуємося під клієнтів. З кейтерингом ваше свято не перетвориться на нецікаве застілля. Ми не будемо обмежувати ваше меню нашими стійкими позиціями… Від ресторанів нас відрізняє відкритість.

А ще до нас часто телефонують з острахом, що це захід на велику кількість людей і помістити їх в певне приміщення буде надто затратно та проблематично. Тоді ми пропонуємо відкриті локації і клієнти завжди залишаються задоволеними!

До того ж, в нас немає ніякого обмеженні в часі. Хочете святкувати всі ніч – будь ласка! Ми завжди готові допомогти та обслуговувати вас до останнього гостя!

Денис (HR)

Я вже два роки працюю у великій компанії і коли приходить час корпоративів – на мене звалюється часина підготовчого процесу. Спочатку пробував організовувати сам, але ніколи не вписувався в бюджет: зайві витрати на доставку, забував про докупити необхідні інгредієнти, доводилося повертатися в магазин і затрачати час, який міг потратити на щось більш корисне.

Проаналізувавши ситуацію, я вирішив поцікавитися, що мені запропонує кейтирингова кампанія. Перша в яку я додзвонився – пообіцяла організувати все найкращим чином. В наш офіс доставили їжу в термобоксах, все акуратно, смачно, а головне – дешево!

Власник компанії «Кейтеринг Вишиванка» про ціни

Ресторанний рахунок часто включає не лише роботу кухарів, офіціантів та вартість продуктів, але й додаткову оплату оренди приміщення та комунальні послуги. За рахунок цього ціна на кейтеринг завжди буде в рази нижчою, аніж в статичному закладі харчування.

А ви вже стикалися із кейтерингом? Якщо ні – оцініть усі його переваги разом із кейтеринговою компанією «Вишиванка»