Закарпаття - справжня перлина Західної України. Цей мальовничій край обирають для відпочинку люди різних вікових категорій та соціальних груп. Дивовижні краєвиди, розвинута туристична інфраструктура та гостинність місцевих мешканців дуже сприяють цьому. Люди впевнені, що обравши Карпати відпочинок буде вдалим. Готельно-туристичний комплекс "Озеро Vita" пропонує гостям повний спектр послуг для першокласного відпочинку.

Про комплекс

"Озеро Vita" - справжній рай для любителів природи. Комплекс розташований в селі Нижній Студений, що в самому серці Закарпаття. Це ідеальне місце для відпочинку. Воно чудово підійде як поодиноким шукачам пригод, так і веселим компаніям. Пари з дітьми також вважають його одним з найкращих місць для сімейного відпочинку.

На території комплексу є ресторан, камінний зал, більярдна кімната, міні-ферма та приватний пляж. Відвідувачів чекає неперевершена кухня та традиційні українські напої. Тут використовують тільки першокласні натуральні продукти з власного підсобного господарства. Гостей частуюють справжнім диким медом та "живою" водою з природних джерел.

Спектр послуг

Відвідувачам готельно-туристичного комплексу пропонуються наступні розваги:

  • Кінні та велосипедні прогулянки. Це ідеальний споіб весело і корисно провести час, оглядаючи місцеві пам'ятки.
  • Сауна. Для замовлення доступні неперевершена парна на десять осіб, віники та послуги масажиста.
  • Зелений туризм. Гостям надають чудову можливість познайомитися зсередини з місцевими традиціями, звичаями і краєвидами.
  • Риболовля. В цих місцях водиться райдужна форель. Співробітники комплексу надають все необхідне для її вилову.
  • Дитячі розваги. На території комплексу є чудовий майданчик для маленьких відвідувачів та ігрова кімната з комп'ютерними автоматами.

Чому варто вирушити на відпочинок в "Озеро Vita"

Готельно-туристичний комплекс має ряд особливостей, вигідно відрізняючих його від схожих закладів:

  • Неперевершена природа. Комплекс розташований в унікальному місці.
  • Гарні умови проживання. Сучасні комфортабельні номери та першокласне обслуговування роблять перебування на базі дуже комфортним.
  • Широкий спектр послуг. Тут є все необхідне для якісного відпочинку.
  • Доступна вартість. На сайті закладу ціни на відпочинок в Карпатах нижчі, ніж у конкурентів.

Складно знайти більш привабливі умови. "Озеро Vita" - оптимальне рішення.