взрывчатка, ресторанРесторан "Реберня "Під Арсеналом" перевіряли на наявність вибухівки. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Як зазначають у Департаменті, 28 листопада, близько 22:10 на телефон чергової служби НП (102) надійшло повідомлення від відпочиваючих у ресторані “Реберня “Під Арсеналом” (м. Львова, вул. Підвальна, 5) про невідомого чоловіка, який, як їм здається, говорив, що в нього є вибухівка, та зник із закладу.

Для перевірки інформації були задіяні підрозділи НП, ДСНС та медики. На час перевірки із ресторану “Реберня “Під Арсеналом” та інших прилеглих до нього закладів були виведені відвідувачі (близько 300 осіб).

О 23:10 дії були завершені, вибухонебезпечних предметів не виявлено. Проводяться заходи по виявленню підозрілої особи.


Ресторан "Реберная "Под Арсеналом" проверяли на наличие взрывчатки. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

Как отмечают в Департаменте, 28 ноября, около 22:10 на телефон дежурной службы НП (102) поступило сообщение от отдыхающих в ресторане "Реберной "Под Арсеналом" (г. Львова, ул. Подвальная, 5) о неизвестном мужчине, который, как им кажется, говорил, что у него есть взрывчатка, и исчез из заведения.

Для проверки информации были задействованы подразделения НП, ГСЧС и медики. На время проверки из ресторана "Реберной "Под Арсеналом" и других прилегающих к нему заведений были выведены посетители (около 300 человек).

В 23:10 действия были завершены, взрывоопасных предметов не обнаружено. Проводятся мероприятия по выявлению подозрительной личности.