гора, внедорожник, перевернулся, БеларусьУ Турківському районі, на горі між селами Либохора та Карпатське, перекинувся позашляховик Land Rover, внаслідок чого отримали травми двоє громадян Республіки Білорусь. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Подія трапилася я28 квітня о 14:41 на горі між селами Либохора та Карпатське Турківського району. Внаслідок перекидання позашляховика Land Rover, отримали травми громадяни Республіки Білорусь:

  • 1966 року народження, житель м. Мінськ – діагноз: ЗЧМТ, забій грудної клітки, голови, правого ліктьового суглобу;
  • 1973 року народження, житель м. Мінськ. Діагноз: ЗЧМТ, забій голови, хребта, зламане праве ребро.

Потерпілих з місця події у супроводі медичного працівника евакуйовано позашляховиками в Турківську ЦРЛ. Стан потерпілих середньої важкості. Про подію повідомлено електронною поштою почесного консула Республіки Білорусь в м. Львові.


В Турковском районе, на горе между селами Лыбохора и Карпатское перевернулся внедорожник Land Rover, в результате чего получили травмы двое граждан Республики Беларусь. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Происшествие случилось я28 апреля в 14:41 на горе между селами Лыбохора и Карпатское Турковского района. В результате опрокидывания внедорожника Land Rover получили травмы граждане Республики Беларусь:

  • 1966 года, житель г. Минск - диагноз: ЗЧМТ, ушиб грудной клетки, головы, правого локтевого сустава;
  • 1973 года, житель г. Минск. Диагноз: ЗЧМТ, ушиб головы, позвоночника, сломанное правое ребро.

Пострадавших с места происшествия в сопровождении медицинского работника эвакуированы внедорожниками в Турковскую ЦРБ. Состояние пострадавших средней тяжести. О происшествии сообщено по электронной почте почетного консула Республики Беларусь в г. Львове.