самоволка, контрактник, судНа Львівщині контрактник, який передумав служити та самовільно покинув військову частину, отримав строк. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Чоловік проходив службу за контрактом на посаді сапера інженерно-саперного батальйону військової частини А3817 в м. Самборі Львівської області. Півтори роки тому – 31 серпня 2016 року він самовільно залишив військову частину та не з'являвся там 4 грудня 2017 року.

Самбірський міськрайонний суд Львівської області визнав військовослужбовця винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.407 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк три роки. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на іспитовий строк один рік.


На Львовщине контрактник, который передумал служить и самовольно покинул военную часть, получил срок. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Мужчина проходил службу по контракту на должности сапера инженерно-саперного батальона воинской части А3817 в г. Самборе Львовской области. Полтора года назад - 31 августа 2016 года он самовольно оставил воинскую часть и не появлялся там 4 декабря 2017 года.

Самборский горрайонный суд Львовской области признал военнослужащего виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 4 ст.407 УК Украины, и назначил ему наказание в виде лишения свободы на срок три года. Однако освободил от отбывания наказания с испытательным сроком один год.