кардиология, центр, ЧервоноградУ новому році у Червонограді планують відкрити сучасний кардіологічний центр. Про це повідомляє "Над Бугом", 

Червоноград включений до переліку міст, де у 2019 році заплановано відкриття нових кардіоцентрів. Загалом, по Україні наступного року планують відкрити 13 таких центрів і Червоноград потрапив до цього переліку.

У міста з’явилась можливість встановити ангіограф, за допомогою якого можна досліджувати кровоносні судини різних органів шляхом введення в артеріальну чи венозну систему речовин, які дають різку тінь в рентгенівських знімках.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман також заявив, що у наступному році в Україні буде створено 13 нових кардіоцентрів.


В новом году в Червонограде планируют открыть современный кардиологический центр. Об этом сообщает "Над Бугом". 

Червоноград включен в перечень городов, где в 2019 году запланировано открытие новых кардиоцентров. В общем, по Украине в следующем году планируют открыть 13 таких центров, и Червоноград попал в этот перечень.

У города появилась возможность установить ангиограф, с помощью которого можно исследовать кровеносные сосуды различных органов путем введения в артериальную или венозную систему веществ, которые дают резкую тень в рентгеновских снимках.

Премьер-министр Владимир Гройсман также заявил, что в следующем году в Украине будет создано 13 новых кардиоцентров.