Брюховичи, автобус, маршрутЗ 10 грудня АТП-1 запускає два великі автобуси в Брюховичі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 10 грудня в Брюховичі зі Львова курсуватимуть два великі автобуси. Маршрут запускають у тестовому режимі на 1 місяць. Після вивчення пасажиропотоку буде прийнято рішення щодо збільшення кількості машин на маршруті. Маршрут обслуговуватиме ЛК "АТП-1".

"Сьогодні відбулась чергова нарада з селищним головою паном Доманським, керівником управління транспорту Олегом Партикою, керівником "АТП-1" Орестом Хамулою. Відтак з 10 грудня плануємо запускати перші великі автобуси на Брюховичі для того, щоб покращити комфорт і якість перевезень для людей, які там живуть. Вже фіналізуємо всі процедурні питання, маршрут ще має погодитись у поліції, і будемо з 10 грудня його запускати".

Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради.

Графік руху маршруту буде доведений до мешканців.


С 10 декабря АТП-1 запускает два больших автобуса в Брюховичи. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С 10 декабря в Брюховичи из Львова будут курсировать два больших автобуса. Маршрут запускают в тестовом режиме на 1 месяц. После изучения пассажиропотока будет принято решение об увеличении количества машин на маршруте. Маршрут будет обслуживать ЛК "АТП-1".

"Сегодня состоялось очередное совещание с поселковым головой господином Доманским, руководителем управления транспорта Олегом Партикой, руководителем "АТП-1" Орестом Хамул. Поэтому с 10 декабря планируем запускать первые большие автобусы на Брюховичи для того, чтобы улучшить комфорт и качество перевозок для людей, которые там живут. Уже финализируют все процедурные вопросы, маршрут еще должен быть согласован в полиции, и будем с 10 декабря его запускать".

Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета.

График движения маршрута будет доведен до жителей.