вокзал, оружие, ЛьвовСьогодні вночі на вулиці Чернівецькій, в районі головного вокзалу, затримано чоловіка зі зброєю. Про це повідомляється у групі "Варта 1"

28 вересня о 00:40 на вул. Чернівецькій поліція затримала чоловіка, в якого при собі був предмет, схожий на зброю, та два кухонні ножі. Чоловік поводився агресивно. Про себе сказав, що він з Харкова.

Як розповіла прес-служба Патрульної Львова, кухар з Харкова посварився на вокзалі з таксистами. Вчора, близько опівночі, патрульні отримали повідомлення про конфлікт на вулиці Чернівецькій. Чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, провокував конфлікт з таксистами. Коли водії побачили за ременем в особи два ножі та предмет, схожий на пістолет, - подзвонили на телефон 102. Екіпаж патрульних направився на місце події, а також викликав на підмогу тактичну групу. По приїзду чоловіка затримали. Громадянин не пручався та почав пояснювати, що він кухар, а тому має з собою ножі. А пістолет "Флобер" він купив жінці як подарунок. Крім цього, в речах особи виявили шприц з невідомою речовиною та патрони у кількості - 20 штук. 27-річний чоловік у Львові проїздом, очікував свого потягу до Харкова. На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка вилучила речі громадянина. Чоловіка доставили до Залізничного відділу поліції.


Сегодня ночью на улице Черновицкой, в районе главного вокзала, задержан мужчина с оружием. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

28 сентября в 00:40 на ул. Черновицкой полиция задержала мужчину, у которого при себе был предмет, похожий на оружие, и два кухонных ножа. Мужчина вел себя агрессивно. О себе сказал, что он из Харькова.

Как рассказала пресс-служба Патрульной Львова, повар из Харькова поссорился на вокзале с таксистами. Вчера, около полуночи, патрульные получили сообщение о конфликте на улице Черновицкой. Человек, который имел признаки алкогольного опьянения, провоцировал конфликт с таксистами. Когда водители увидели за ремнем у него два ножа и предмет, похожий на пистолет, - позвонили на телефон 102. Экипаж патрульных направился на место происшествия, а также вызвал на подмогу тактическую группу. По приезду мужчину задержали. Гражданин не сопротивлялся и начал объяснять, что он повар, а потому имеет с собой ножи. А пистолет "Флобер" он купил жене в качестве подарка. Кроме этого, в его вещах обнаружили шприц с неизвестным веществом и патроны в количестве - 20 штук. 27-летний мужчина во Львове проездом, ожидал своего поезда в Харьков. На место происшествия приехала следственно-оперативная группа, которая изъяла вещи гражданина. Мужчину доставили в Железнодорожный отдел полиции.