трамвай, изменения маршрутаУ вихідні відбудуться зміни в русі трамваїв, які курсують вул. І.Франка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", у зв’язку із заміною частини трамвайної колії на вул. І. Франка, з вечора 29 вересня і до понеділка 2 жовтня буде припинено рух трамваїв № 3, 4, 5. А трамваї № 2, 8, 9 курсуватимуть за зміненими маршрутами, трамваї № 1, 6 та 7 курсуватимуть без змін.

"Ремонтні роботи на вул. І. Франка виконуватиме служба колії ЛКП "Львівелектротранс". Заплановано замінити близько 35 м колії. Роботи пройдуть на ділянці від вул. І. Франка, 26 у напрямку до центру. Усі ремонтні роботи пройдуть у стислі терміни і уже 2 жовтня зранку ділянка буде відкрита для проїзду транспорту", - розповів Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс".

Відтак, наприкінці доби 29 вересня буде припинено рух трамваїв по вулиці Івана Франка. Трамвай № 8 буде курсувати від зупинки "Академія мистецтв" до зупинки "вулиця Вернадського"; трамвай № 2 рухатиметься за маршрутом: вул. Коновальця – через вул. Личаківську – на Погулянку, і в зворотному напрямку; трамвай № 9 курсуватиме від Вокзалу через вул. Руську – вул. Личаківську - на Погулянку, а у зворотному напрямку через вул. Дорошенка на Вокзал.


В выходные произойдут изменения в движении трамваев, курсирующих по ул. И. Франко. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", в связи с заменой части трамвайного пути на ул. И. Франко, с вечера 29 сентября и до понедельника 2 октября будут прекращено движение трамваев № 3, 4, 5. А трамваи № 2, 8, 9 будут курсировать по измененным маршрутам, трамваи № 1, 6 и 7 будут курсировать без изменений.

"Ремонтные работы на ул. И. Франко будет выполнять служба пути ЛКП "Львовэлектротранс". Планируется заменить около 35 м пути. Работы пройдут на участке от ул. И. Франко, 26 в направлении к центру. Все ремонтные работы пройдут в сжатые сроки и уже 2 октября утром участок будет открыт для проезда транспорта", - рассказал Иван Бондарь, начальник отдела информации и связей с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс".

Поэтому в конце суток 29 сентября будет прекращено движение трамваев по улице Ивана Франко. Трамвай № 8 будет курсировать от остановки "Академия искусств" до остановки "улица Вернадского"; трамвай № 2 будет двигаться по маршруту: ул. Коновальца - через ул. Лычаковскую - на Погулянку, и в обратном направлении; трамвай № 9 будет курсировать от вокзала через ул. Русскую - ул. Лычаковскую - на Погулянку, а в обратном направлении через ул. Дорошенко на вокзал.