Ореховая роща, строительствоПо факту незаконного будівництва на території парку "Горіховий Гай" поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє Управління екології та ландшафтного планування департаменту містобудування Львівської міської ради.

По факту незаконного будівництва на території парку "Горіховий Гай" зі сторони вул. Академика Лазаренка, 29-31 у м. Львові Франківським відділом поліції ГУ НП у Львівській області відкрито кримінальне провадження, внесене до єдиного реєстру досудових розслідувань за №42017141080000075 за ст. 365 КК України.

Також за результатами звернення управління екології та ландшафтного планування департаменту містобудування міськради державною екологічною інспекцією у Львівській області за знищення трьох дерев до ступеня неприпинення росту та 7-ми дерев до ступеня припинення росту, що росли на даній ділянці, нараховано збитки, нанесені довкіллю, у сумі 4 452 грн. Матеріали розрахунків завданих збитків направлені до Франківського ВП ГУ НП у Львівській області для долучення до матеріалів досудового розслідування та встановлення особи правопорушника.


По факту незаконного строительства на территории парка "Ореховая Роща" полиция открыла уголовное производство. Об этом сообщает Управление экологии и ландшафтного планирования департамента градостроения Львовского городского совета.

По факту незаконного строительства на территории парка "Ореховая роща" со стороны ул. Академика Лазаренко, 29-31 в г. Львове Франковский отделом полиции ГУ НП во Львовской области открыто уголовное производство, внесенное в единый реестр досудебных расследований по №42017141080000075 по ст. 365 УК Украины.

Также по результатам обращения управления экологии и ландшафтного планирования департамента градостроительства горсовета государственной экологической инспекцией в Львовской области за уничтожение трех деревьев до степени непрекращения роста и 7-ми деревьев до степени прекращения роста, которые росли на данном участке, начислен ущерб, нанесенный окружающей среде, в сумме 4452 грн. Материалы расчетов нанесенного ущерба направлены в Франковский ОП ГУ НП во Львовской области для приобщения к материалам досудебного расследования и установления личности правонарушителя.