У Львові 29 вересня відбудеться засідання підкомітету ПАРЄ з питань навколишнього середовища та енергетики.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради. У місто приїдуть представники країн-членів Ради Європи, відомі міжнародні експерти та інвестори, представники громадських організацій та політики.

"Це засідання надзвичайно важливе не тільки для Львова, а й для країни в цілому, адже тут обговорять такі критичні питання як зміна клімату, імплементація Паризької угоди і внесок України в досягнення її цілей, вирішення екологічних проблем і важливість енергозбереження", - розповів керівник відповідного підкомітету ПАРЄ Сергій Кіраль.

За результатами засідання буде підготовлено ряд заяв, які після розглянуть на сесії ПАРЄ.
Вона відбудеться в Страсбурзі 10-14 жовтня.


Во Львове 29 сентября состоится заседание подкомитета ПАСЕ по вопросам окружающей среды и энергетики.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского городского совета. В город приедут представители стран-членов Совета Европы, известные международные эксперты и инвесторы, представители общественных организаций и политики.

"Это заседание чрезвычайно важно не только для Львова, но и для страны в целом, ведь здесь обсудят такие критические вопросы как изменение климата, имплементация Парижского соглашения и вклад Украины в достижение ее целей, решение экологических проблем и важность энергосбережения", - рассказал руководитель соответствующего подкомитета ПАСЕ Сергей Кираль.

По результатам заседания будет подготовлен ряд заявлений, которые после рассмотрят на сессии ПАСЕ.

Она состоится в Страсбурге 10-14 октября.