вонкомат, призыв, резервистыВійськові комісаріати області перейшли на посилений режим роботи. Про це у коментарі "Львівській газеті" розповів офіцер Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк. 

Військові комісаріати Львівської області, як і Збройні сили України, приведені у повну бойову готовність. Жодних мобілізаційних заходів, окрім планового призову на строкову військову службу, наразі не відбувається. Натомість уточнюються військово-облікові дані резервістів.

"Уточнюємо військово-облікові дані резервістів, приводимо в порядок всі документи. Відбувається стандартна робота. На даний момент жодних мобілізаційних заходів, окрім призову на строкову військову службу, не відбувається. Військкомати перейшли на посилений режим роботи, як і всі підрозділи Збройних сил України".

Роман Поронюк

За його словами, переміщення або зміна місця проживання як резервістів, так і всіх військовозобов’язаних має уточнюватись у військових комісаріатах.


Военные комиссариаты области перешли на усиленный режим работы. Об этом в комментарии "Львовской газете" рассказал офицер Львовского областного военного комиссариата Роман Поронюк. 

Военные комиссариаты Львовской области, как и Вооруженные силы Украины, приведены в полную боевую готовность. Никаких мобилизационных мероприятий, кроме планового призыва на срочную военную службу, пока не происходит. Зато уточняются военно-учетные данные резервистов.

"Уточняем военно-учетные данные резервистов, приводим в порядок все документы. Происходит стандартная работа. На данный момент никаких мобилизационных мероприятий, кроме призыва на срочную военную службу, не происходит. Военкоматы перешли на усиленный режим работы, как и все подразделения Вооруженных сил Украины".

Роман Поронюк

По его словам, перемещение или изменение места жительства как резервистов, так и всех военнообязанных имеет уточняться в военных комиссариатах.