пожар, ГородоцкаяУ чотириповерхівці на вулиці Городоцькій у Львові 26 листопада сталася пожежа, власницю квартири, 92-річну жінку вдалося врятувати. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

26 листопада о 18:29 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Городоцька, в квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 м2, пошкоджено оздоблення квартири, перегородки та стіни на площі 35 м2. Внаслідок пожежі отруїлась продуктами горіння власниця квартири, 1925 року народження, яку було госпіталізовано в ЛОКЛ. З будинку виведено 5 осіб з сусідніх квартир.


В четырехэтажке на улице Городоцкой во Львове 26 ноября произошел пожар, хозяйку квартиры, 92-летнюю женщину удалось спасти. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

26 ноября в 18:29 поступило сообщение о пожаре в г. Львове по ул. Городецкая, в квартире на третьем этаже четырехэтажного жилого дома. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 20 м2, повреждена отделка квартиры, перегородки и стены на площади 35 м2. В результате пожара отравилась продуктами горения хозяйка квартиры, 1925 года рождения, которая была госпитализирована в ЛОКБ. Из дома выведено 5 человек из соседних квартир.