ДТП, КПП, врезался, Мерседес, ДрогобычВночі на автодорозі Східниці – Дрогобич 41-річний водій Mercedes-Benz не впорався з керуванням та допустив зіткнення з будівлею колишнього КПП. Загинула пасажирка автомобіля. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

27 листопада близько 01:44 в м. Дрогобич по вул. Дрогобицька, на автодорозі Східниця – Дрогобич, водій легкового автомобіля Mercedes-Benz, 1976 року народження, житель м. Львова, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з будівлею колишнього КПП. Внаслідок ДТП на місці події загинула пасажирка автомобіля. ЇЇ особа встановлюється.


Ночью на автодороге Сходница - Дрогобыч 41-летний водитель Mercedes-Benz не справился с управлением и допустил столкновение со зданием бывшего КПП. Погибла пассажирка автомобиля. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

27 ноября около 1:44 в г. Дрогобыч по ул. Дрогобычской, на автодороге Сходница - Дрогобыч, водитель легкового автомобиля Mercedes-Benz, 1976 года рождения, житель г. Львова, не справился с управлением и допустил столкновение со зданием бывшего КПП. В результате ДТП на месте происшествия погибла пассажирка автомобиля. Ее личность устанавливается.