ярмарка, ЛьвовЗ 13 до 19 грудня на площі біля Митрополичих палат працюватиме ярмарок святого Миколая. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч на площі біля Митрополичих палат з 13 до 19 грудня працюватиме ярмарок святого Миколая. Протягом тижня з 11.00 до 20.00 львів’яни та гості міста зможуть провести час у приємній святковій атмосфері разом зі своїми родинами та друзями.

Для діток щодня з 17.00 до 20.00 години проводитимуть майстер-класи: малярство на склі, різдвяні павуки із соломи, миловаріння, розпис різдвяних пряників та багато іншого. З 17 по 19 грудня у післяобідній час відбудуться святкові виступи дитячих колективів та місцевих виконавців.

"Під час ярмарку діятимуть будиночки, де буде представлена різноманітна продукція: смачні страви, гарячі напої, сувеніри, мед, льодяники та шоколад. Усе, що Ви придбаєте на ярмарку – це не просто товар чи випите горнятко смачної кави, а Ваш внесок у розвиток соціального служіння Церкви. Залучені кошти скерують на реалізацію проектів, якими опікується БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ", - зазначають організатори ярмарку.

Організовує ярмарок БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ. Партнери: компанія "Львівські ярмарки", мистецька школа Маріанни Ільків "ILkivSchool".


С 13 по 19 декабря на площади у Митрополичьих палат работать ярмарка святого Николая. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В этом году на площади у Митрополичьих палат с 13 по 19 декабря будет работать ярмарка святого Николая. В течение недели с 11.00 до 20.00 львовяне и гости города смогут провести время в приятной праздничной атмосфере вместе со своими семьями и друзьями.

Для детей ежедневно с 17.00 до 20.00 часов будут проводить мастер-классы: живопись на стекле, рождественские пауки из соломы, мыловарение, роспись рождественских пряников и многое другое. С 17 по 19 декабря в послеобеденное время пройдут праздничные выступления детских коллективов и местных исполнителей.

"Во время ярмарки будут действовать домики, где будет представлена ​​разнообразная продукция: вкусные блюда, горячие напитки, сувениры, мед, леденцы и шоколад. Все, что Вы приобретете на ярмарке, - это не просто товар или выпитая чашка вкусного кофе, а Ваш вклад в развитие социального служения Церкви. Привлеченные средства будут направлены на реализацию проектов, которыми занимается БО "Фонд Духовного Возрождения" ЛА УГКЦ", - отмечают организаторы ярмарки.

Организует ярмарку БО "Фонд Духовного Возрождения" ЛА УГКЦ. Партнеры: компания "Львовские ярмарки", художественная школа Марианны Илькив "ILkivSchool".