ДТП, перевернулся, Фольксваген, ребенокУ Жовківському районі, між селами Пили та Добросин з'їхав у кювет та перекинувся Volkswagen B3, постраждали пасажири автівки – 31-річна мати з 11-річною дитиною. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

26 листопада близько 15:00 між селами Пили та Добросин, Жовківського району водій Volkswagen B3, 1983 року народження, житель с. Городжів не впоравшись з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок події у Жовківську центральну районну лікарню за медичною допомогою були доставлені пасажири автомобіля – дитина 2006 року народження, у стані середньої важкості, (в подальшому відправлена в лікарню "Охматдит" м. Львів) та її мати, 1986 року народження, жителька с. Городжів, яка не госпіталізувалась.


В Жовковском районе, между селами Пилы и Добросин съехал в кювет и перевернулся Volkswagen B3, пострадали пассажиры автомобиля - 31-летняя мать с 11-летним ребенком. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

26 ноября около 15:00 между селами Пилы и Добросин, Жовковского района водитель Volkswagen B3, 1983 года рождения, житель с. Городжев не справившись с управленим, съехал в кювет и перевернулся. В результате происшествия в Жовковскую центральную районную больницу были доставлены пассажиры автомобиля - ребенок 2006 года рождения, в состоянии средней тяжести (в дальнейшем отправлена ​​в больницу "Охматдет" г. Львов) и ее мать, 1986 года рождения, жительница с. Городжев, которая не госпитализировалась.