тариф, проезд, маршруткаМіський голова Львова Андрій Садовий назвав можливий тариф на проїзд у маршрутках – це має бути від 4 до 5 грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував свою позицію щодо збільшення тарифу на проїзд у міському громадському транспорті. Мер зазначив, що категорично проти підняття тарифу до 7 чи 6 грн., оскільки люди зараз не мають фінансової можливості платити більше.

"Ви знаєте мою позицію – я до останнього тримаю бар’єр, хоча сьогодні економічно обгрунтована ціна вже наближається до 7 грн. Дуже багато міст ціну підняли. Ми сьогодні маємо 4 грн. за автобусні перевезення. Я категорично не погоджуюсь на 7 грн, на 6 грн. Можливо від 4 до 5 грн. ця зміна може відбутись. Але це за висновками Антимонопольного комітету, має бути відповідне рішення у міській раді. Наразі дискусії тривають, тримаємо удар, робимо все, що можливо, бо люди бідні, не мають можливості платити більше, з іншого боку – перевізники волають, що вони позабирають всі автобуси з маршрутів. Тому цей баланс не легко знайти", - прокоментував міський голова Львова.


Городской голова Львова Андрей Садовой назвал возможный тариф на проезд в маршрутках - это должно быть от 4 до 5 грн. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Городской голова Львова Андрей Садовой прокомментировал свою позицию по увеличению тарифа на проезд в городском общественном транспорте. Мэр отметил, что категорически против повышения тарифа до 7 или 6 грн., поскольку люди сейчас не имеют финансовой возможности платить больше.

"Вы знаете мою позицию - я до последнего держу барьер, хотя сегодня экономически обоснованная цена уже приближается к 7 грн. Очень много городов цену подняли. Мы сегодня имеем 4 грн. за автобусные перевозки. Я категорически не согласен на 7 грн, на 6 грн. возможно - от 4 до 5 грн. это изменение может произойти. Но это по выводам Антимонопольного комитета, должно быть соответствующее решение в городском совете. Сейчас дискуссии продолжаются, держим удар, делаем все, что возможно, потому что люди бедные, не имеют возможности платить больше, с другой стороны - перевозчики вопят, что она и возьмут все автобусы с маршрутов. Поэтому этот баланс не легко найти", - прокомментировал мэр Львова.