У Львові звичайний перехожий затримав чоловіка, який вирвав у жінці сумочку, погрожуючи лезом. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Пограбування відбулося 26 вересня близько 16:00 біля кафе "Круасан" на вул. Смаль-Стоцького. Під час пограбування потерпіла намагалась вирвати сумку, але, зі слів жінки, злодій витягнув з рота лезо, погрожуючи ним, втік разом з сумочкою потерпілої.  

Жінка не розгубилась і почала наздоганяти злодія. На допомогу прийшов звичайний перехожий, який і затримав злочинця в одному з дворів на вул. Зерова. Коли викликані патрульні оформляли крадіжку, поліцейський помітив, що лезо й досі в роті злодія.


Во Львове обычный прохожий задержал мужчину, который вырвал у женщины сумочку, угрожая лезвием. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Ограбление произошло 26 сентября около 16:00 возле кафе "Круассан" на ул. Смаль-Стоцкого. Во время ограбления потерпевшая пыталась вырвать сумку, но, по словам женщины, вор вытащил изо рта лезвие, угрожая им, и убежал вместе с сумочкой потерпевшей.

Женщина не растерялась и начала догонять вора. На помощь пришел обычный прохожий, который и задержал преступника в одном из дворов на ул. Зерова. Когда вызванные патрульные оформляли кражу, полицейский заметил, что лезвие до сих пор во рту вора.