церковь св. Ольги и Елизаветы, улица Степана БандерыСьогодні відбудеться відкрита зустріч-обговорення щодо зміни простору поблизу церкви св. Ольги і Єлизавети на вулиці Степана Бандери. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в КУ "Інститут міста", сьогодні, 27 вересня, у рамках проекту "Вулиця для всіх" відбудеться відкрита зустріч-обговорення щодо простору поблизу церкви св. Ольги і Єлизавети: як і що потрібно змінити? Зустріч відбудеться о 18.30 за адресою: вул. С.Бандери, 91, 21 аудиторія СЗШ № 55.

Планування пішохідної зони було здійснене як результат громадських публічних обговорень, які відбулися в липні 2017 року. Були визначені основні побажання щодо перетворення цього простору:

  • Комфортність місця, яке буде простором для відпочинку;
  • Постійний затінок;
  • Простір має бути цілісним та атрактивним;
  • Мінімалізувати рух автівок.

"Простір частини вулиці С. Бандери перед церквою св. Ольги і Єлизавети, має переважаючий лінійний характер, а людські потоки, що його перетинають, є здебільшого діагональними. Також для цього простору є характерним великі тимчасові скупчення людей, що очікують на громадський транспорт, тобто простір перед церквою св. Ольги і Єлизавети використовується як транзитний і як тимчасовий. Аналізуючи стан озеленення, ми виявили його здебільшого незадовільний стан, але й також багато можливостей його покращення. У нашому рішенні ми пропонуємо трактувати простір частини вулиці С. Бандери, перед церквою св. Ольги і Єлизавети як вхідну, запрошуючу зону до самої вулиці С. Бандери і до міста загалом", - розповіли в КУ "Інститут міста".

В межах сьогоднішньої зустрічі будуть запрезентовані напрацювання нового трафіку транспортного руху навколо церкви св. Ольги і Єлизавети від Ігоря Могили, керівника відділу стійких транспортних систем ЛКП "Інститут просторового розвитку" та обговорення нового дизайну громадського простору навколо церкви св. Ольги і Єлизавети від архітекторів Ольги Криворучко і Валентина Шароватова.


Сегодня состоится открытая встреча-обсуждение по изменению пространства вблизи церкви св. Ольги и Елизаветы на улице Степана Бандеры. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в КУ "Институт города", сегодня, 27 сентября, в рамках проекта "Улица для всех" состоится открытая встреча-обсуждение о пространстве возле церкви св. Ольги и Елизаветы: как и что нужно изменить? Встреча состоится в 18.30 по адресу: ул. Бандеры, 91, 21 аудитория СОШ № 55.

Планирование пешеходной зоны было осуществлено как результат общественных публичных обсуждений, состоявшихся в июле 2017 года. Были определены основные пожелания по превращению этого пространства:

  • Комфортность места, которое будет пространством для отдыха;
  • Постоянная тень;
  • Пространство должно быть целостным и аттрактивным;
  • Минимизировать движение автомобилей.

"Пространство части улицы Бандеры перед церковью св. Ольги и Елизаветы, имеет преобладающий линейный характер, а человеческие потоки, его пересекающие, являются диагональными. Также для этого пространства характерно большие временные скопления людей, ожидающих общественный транспорт, то есть пространство перед церковью св. Ольги и Елизаветы используется как транзитный и как временный. Анализируя состояние озеленения, мы обнаружили его частично неудовлетворительным, но есть много возможностей для его улучшения. В нашем решении мы предлагаем трактовать пространство части улицы Бандеры перед церковью св. Ольги и Елизаветы как входное, приглашая в зону на улицу Бандеры и в город в целом", - рассказали в КУ "Институт города".

В рамках сегодняшней встречи будут представлены наработки нового трафика транспортного движения вокруг церкви св. Ольги и Елизаветы от Игоря Могилы, руководителя отдела устойчивых транспортных систем ЛКП "Институт пространственного развития", и обсуждение нового дизайна общественного пространства вокруг церкви св. Ольги и Елизаветы от архитекторов Ольги Криворучко и Валентина Шароватова.