авиарейс, Львов - Милан, ценаІталійська авіакомпанія Ernest Airlines та Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького планує відкриття нового рейсу Львів-Мілан (аеропорт Бергамо) 20 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Перемишлянської райдержадміністрації. 

Регулярні рейси здійснюватимуть двічі на тиждень: кожної п’ятниці та неділі. А починаючи з грудня розпочнеться обслуговування ще двох рейсів, зокрема Неаполь – Львів (кожної п’ятниці та неділі), а також Венеція – Львів (кожної п’ятниці та неділі).

Ціни на квитки починаються від 49 євро.

Квитки можна купити он-лайн на офіційному сайті авіалінії - www.flyernest.com та у туристичних агенціях, в основних он-лайн туристичних агенціях, у касах львівського та київського аеропортів.


Итальянская авиакомпания Ernest Airlines и Международный аэропорт "Львов" имени Даниила Галицкого планирует открытие нового рейса Львов-Милан (аэропорт Бергамо) 20 октября. Об этом сообщает пресс-служба Перемышлянской райгосадминистрации. 

Регулярные рейсы будут осуществляться два раза в неделю: каждую пятницу и воскресенье. А начиная с декабря начнется обслуживание еще двух рейсов: Неаполь - Львов (каждую пятницу и воскресенье), а также Венеция - Львов (каждую пятницу и воскресенье).

Цены на билеты начинаются от 49 евро.

Билеты можно купить онлайн на официальном сайте авиалинии - www.flyernest.com и в туристических агентствах, в основных онлайн туристических агентствах, в кассах львовского и киевского аэропортов.