рынок "Привокзальный", рыбаЖінка, причетна до масового отруєння рибою у Львові, сама коптила рибу у гаражі. Їй оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські встановили, що 48-річна львів’янка коптила рибу у власному гаражі, розташованому в одному з львівських гаражних кооперативів, в антисанітарних умовах.

Сьогодні, 26 вересня, зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Їй загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 22 вересня до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в інфекційній лікарні на стаціонарі перебувають шестеро осіб з діагнозом: "гостра кишкова інфекція". Поліцейські встановили, що всі госпіталізовані вживали рибу гарячого копчення, яку напередодні придбали в одному з кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові. Станом на сьогодні за медичною допомогою звернулися 64 особи, серед них семеро дітей.


Женщина, причастная к массовому отравлению рыбой во Львове, сама коптила рыбу в гараже. Ей объявлено о подозрении в совершении уголовного преступления и грозит от пяти до восьми лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Полицейские установили, что 48-летняя львовянка коптила рыбу в собственном гараже, расположенном в одном из львовских гаражных кооперативов, в антисанитарных условиях.

Сегодня, 26 сентября, злоумышленнице объявлено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.325 (нарушение санитарных правил и норм по предотвращению инфекционных заболеваний и массовых отравлений) Уголовного кодекса Украины. Ей грозит от пяти до восьми лет лишения свободы. Досудебное расследование продолжается.

Напомним, 22 сентября в полицию поступило сообщение от медиков о том, что в инфекционной больнице на стационаре находятся шесть человек с диагнозом "острая кишечная инфекция". Полицейские установили, что все госпитализированные употребляли рыбу горячего копчения, которую накануне приобрели в одном из киосков на рынке "Привокзальный" во Львове. На сегодня за медицинской помощью обратились 64 человека, среди них семеро детей.