В Дрогобичі попереджають місцевих мешканців, що сьогодні вночі вода з мережі надходитиме з підвищеним вмістом хлору. Про це повідомляє "Дрогобич. Інфо". 

КП "Дрогобичводоканал" доводить до відома мешканців Дрогобича, Стебника, Трускавця, Дрогобицького району, які споживають воду з водозаборів "Гірне" та "Уріж", що 27 вересня з 22.00 до 06.00 28 вересня буде проводитися дезінфекція-хлорування водозаборів "Гірне", "Уріж" та водопровідної мережі згідно з планом-графіком КП "Дрогобичводоканал".

Тому в цей час вода буде надходити з мережі з підвищеним вмістом хлору. Таку воду при споживанні потрібно відстоювати протягом однієї години та кип'ятити.


В Дрогобыче предупреждают местных жителей, что сегодня ночью вода из сети будет поступать с повышенным содержанием хлора. Об этом сообщает "Дрогобыч. Инфо". 

КП "Дрогобычводоканал" доводит до сведения жителей Дрогобыча, Стебника, Трускавца, Дрогобычского района, которые потребляют воду из водозаборов "Горное" и "Урож", что 27 сентября с 22.00 до 06.00 28 сентября будет проводиться дезинфекция-хлорирование водозаборов "Горное", " Урож "и водопроводной сети согласно плану-графику КП "Дрогобычводоканал".

Поэтому в это время вода будет поступать из сети с повышенным содержанием хлора. Такую воду при потреблении нужно отстаивать в течение одного часа и кипятить.