грабитель, харьковчанинУ Львові 32-річний мешканець Харкова викрав у жінки сумку з автомобіля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 26 вересня за допомогою звернулась 31-річна мешканка одного з сіл Пустомитівського району. Жінка повідомила, що близько 16.00 на вулиці Зерова у Львові, у той час як вона перебувала у автомобілі, невідомий зловмисник заволодів її сумочкою, яка лежала на задньому сидінні.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 32-річний мешканець Харкова. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших правопорушень, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.


Во Львове 32-летний житель Харькова похитил у женщины сумку из автомобиля. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 26 сентября за помощью обратилась 31-летняя жительница одного из сел Пустомытовского района. Женщина сообщила, что около 16.00 на улице Зерова во Львове, в то время как она находилась в автомобиле, неизвестный злоумышленник завладел ее сумочкой, которая лежала на заднем сиденье.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 32-летний житель Харькова. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Полицейские проверяют задержанного на причастность к совершению других правонарушений, решается вопрос правовой квалификации преступления согласно нормам Уголовного кодекса Украины. Проводятся следственные действия.