ДТП, девушкаУ Львові, на перехресті вулиці Під Дубом та проспекта Чорновола автомобіль Volkswagen Jetta збив 17-річну дівчину, яка перебігала дорогу на червоне світло світлофора. Дівчина загинула. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

ДТП сталася 26 квітня о 18:14, на регульованому перехресті вул. Під Дубом та пр. Чорновола. 20-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta, житель м. Радехів, скоїв наїзд на пішохода, 2001 року народження, жительку м. Львова, яка перебігала дорогу на червоне світло світлофора.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм померла в кареті швидкої медичної допомоги.

"Для встановлення обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці просять очевидців та водіїв, котрі у цей час проїжджали перехрестям і чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами, зголоситись на оперативну лінію 102. Будемо вдячні за допомогу", - зазначають правоохоронці.

 


Во Львове, на перекрестке улицы Под Дубом и проспекта Чорновола автомобиль Volkswagen Jetta сбил 17-летнюю девушку, которая перебегала дорогу на красный свет светофора. Девушка погибла. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

ДТП произошло 26 апреля в 18:14 на регулируемом перекрестке ул. Под Дубом и пр. Черновола. 20-летний водитель автомобиля Volkswagen Jetta, житель г. Радехов, совершил наезд на пешехода, 2001 года рождения, жительницу г. Львова, которая перебегала дорогу на красный свет светофора.

В результате ДТП пешеход от полученных травм скончалась в карете скорой медицинской помощи.

"Для установления обстоятельств этого дорожно-транспортного происшествия правоохранители просят очевидцев и водителей, которые в это время проезжали перекрестком и чьи автомобили оборудованы видео регистраторами, заявить о своем желании на оперативную линию 102. Будем благодарны за помощь", - отмечают правоохранители.