председатель РГА, Владимир Шутко, отставкаГолова Дрогобицької РДА подав у відставку через стан здоров'я. Про це повідомляє leopolis.news

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко подав у відставку. Наразі Володимир Шутко пішов у відпустку, а після цього піде у відставку.

За даними ZAXID.NET, голова Дрогобицької РДА пішов у відставку через проблеми зі здоров’ям. Нового голову РДА призначать після конкурсу. Додамо, що 43-річний Володимир Шутко очолював Дрогобицьку РДА з 2016 року. 

Володимир Шутко родом з Дрогобича. У Дрогобицькій РДА він працював з 2015 року, спершу заступником голови РДА, а з квітня 2016 року очолив райдержадміністрацію.


Председатель Дрогобычской РГА подал в отставку по состоянию здоровья. Об этом сообщает leopolis.news

Председатель Дрогобычской райгосадминистрации Владимир Шутко подал в отставку. Сейчас Владимир Шутко ушел в отпуск, а затем уйдет в отставку.

По данным ZAXID.NET, председатель Дрогобычской РГА ушел в отставку из-за проблем со здоровьем. Нового председателя РГА назначат после конкурса. Добавим, что 43-летний Владимир Шутко возглавлял Дрогобычскую РГА с 2016 года. 

Владимир Шутко родом из Дрогобыча. В Дрогобычской РГА он работал с 2015 года, сначала заместителем председателя РГА, а с апреля 2016 возглавил райгосадминистрацию.