розыск, подросток, школа-интернатЛичаківський відділ поліції оголосив у розшук 16-річного Маркіяна Андрійовича Цикваса, який утік зі школи-інтернату у Винниках. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Як зазначають у поліції, від вихователя школи інтернат №3 в м. Винники надійшло повідомлення про те, що з приміщення інтернату самовільно утік неповнолітній Циквас Маркіян Андрійович, 28.05.2001 р.н. Хлопець родом з смт. Великий Любінь, круглий сирота, був направлений з Центру соціально-психологічної реабілітації м. Києва до Городоцької ЦРЛ та влаштований для навчання в Винниківську школу інтернат 3-го ступеня. Протягом 2017 року 6 разів покидав притулок для дітей ЛОДА та інші заклади.

"Кому відоме місце перебування підлітка - прохання телефонувати за номером 0676882598 або 102", - просять правоохоронці.


Лычаковский отдел полиции объявил в розыск 16-летнего Маркиана Андреевича Цикваса, который сбежал из школы-интерната в Винниках. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Как отмечают в полиции, от воспитателя школы интернат №3 в г. Винники поступило сообщение о том, что из помещения интерната самовольно сбежал несовершеннолетний Циквас Маркин Андреевич, 28.05.2001 г.р. Парень родом из пгт. Большой Любинь, круглый сирота, был направлен из Центра социально-психологической реабилитации г. Киева в Городоцкую ЦРБ и устроен для обучения в Винниковскую школу интернат 3-й степени. В течение 2017 года 6 раз покидал приют для детей ЛОГА и другие заведения.

"Кому известно место пребывания подростка - просьба звонить по телефону 0676882598 или 102", - просят правоохранители.