трамвай, маршрут, №10У "Львівелектротрансі" вирішили не відновлювати трамвайний маршрут №10, який закрили ще у 2017 році. Про це в коментарі кореспонденту 032.ua розповів керівник відділу розвитку ЛКП "Львівелектротранс" Ігор Могила. 

За його словами, на вулицю Личаківську із залізничного вокзалу замість трамвая №10 курсуватме трамвай №1.

"Є напрацьовані зміни для шести трамвайних маршрутів. В рамках цих змін передбачено, що з вокзалу на Личаківську та Погулянку буде курсувати трамвай №1".

Ігор Могила

Нагадаємо, що трамвайний маршрут №10 скасували через капітальний ремонт вулиці Личаківської, який тривав в період з березня 2017 по серпень 2018 року.

Раніше у "Львівелектротрансі" обіцяли, що трамвайний маршрут №10 відновить свою роботу у жовтні цього року.


В "Львовэлектротрансе" решили не восстанавливать трамвайный маршрут №10, который закрыли еще в 2017 году. Об этом в комментарии корреспонденту 032.ua рассказал руководитель отдела развития ЛКП "Львовэлектротранс" Игорь Могила. 

По его словам, на улицу Лычаковскую с железнодорожного вокзала вместо трамвая №10 будет курсировать трамвай №1.

"Есть наработанные изменения для шести трамвайных маршрутов. В рамках этих изменений предусмотрено, что с вокзала на Лычаковскую и Погулянку будет курсировать трамвай №1".

Игорь Могила

Напомним, что трамвайный маршрут №10 отменили из-за капитального ремонта улицы Лычаковской, который продолжался в период с марта 2017 по август 2018.

Ранее в "Львовэлектротрансе" обещали, что трамвайный маршрут №10 возобновит свою работу в октябре этого года.