туреччина, арешт, викрадення

У Львові заарештували зловмисників, які викрали громадянина Туреччини.

Про це вчора, 25 жовтня, розповів журналістам очільник поліції Львівщини, генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Нагадаємо, інформація про викрадення 35-річного громадянина Туреччини до поліції надійшла 21 жовтня. У повідомленні йшлося, що невідомі особи, погрожуючи зброєю, посадили чоловіка в автомобіль та повезли у невідомому напрямку, а за його звільнення вимагають 100 тисяч доларів США.  

Під час оперативних заходів працівники управління стратегічних розслідувань спільно з оперативниками управління карного розшуку та бійцями КОРД поліції Львівщини затримали зловмисників – двох громадян Азербайджану віком 26 та 27 років, а також 40-річного громадянина Туреччини.

Ми діяли максимально обережно, не розголошуючи ні деталей злочину, ні алгоритму наших дій, для того, щоб не нашкодити заручнику. Загалом до операції було задіяно близько півсотні працівників поліції і завдяки злагодженій роботі правоохоронців зловмисників вдалося оперативно затримати. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без альтернативи внесення застави, – розповів очільник поліції Львівщини.  


Во Львове арестовали злоумышленников, которые похитили гражданина Турции.

Об этом вчера, 25 октября, рассказал журналистам глава полиции Львовщины, генерал полиции третьего ранга Валерий Середа.

Напомним, информация о похищении 35-летнего гражданина Турции в полицию поступила 21 октября. В сообщении говорилось, что неизвестные лица, угрожая оружием, посадили мужчину в автомобиль и увезли в неизвестном направлении, а за его освобождение требуют 100 тысяч долларов США.

Во время оперативных мероприятий сотрудники управления стратегических расследований совместно с оперативниками управления уголовного розыска и бойцами КОРД полиции Львовщины задержали злоумышленников - двух граждан Азербайджана возрастом 26 и 27 лет, а также 40-летнего гражданина Турции.

Мы действовали максимально осторожно, не разглашая ни деталей преступления, ни алгоритма наших действий, для того, чтобы не навредить заложнику. Всего в операции было задействовано около полусотни сотрудников полиции и благодаря слаженной работе правоохранителей злоумышленников удалось оперативно задержать. Суд избрал им меру пресечения в виде содержания под стражей сроком на 60 суток без альтернативы внесения залога, - рассказал глава полиции Львовщины.